Work Sharp Knivslipere

Tilbake til Bloggen
Work Sharp Knivslipere | Arctic-Fritid.no

Work Sharp Knivslipere

Work Sharp er kjent for sin kvalitet og sine funksjonssikre knivslipere, dette har medført at Work Sharp knivslipere har blitt en bruksmessig suksess med flere tusen fornøyde brukere i Norge.

Work Sharp «Ken Onion Edition» er utviklet i samarbeid med knivmakeren Ken Onion. Den er utviklet spesielt for å kunne slipe alle typer kniver. Med justerbar «eggvinkel», justerbar hastighet og en unik slipebåndteknologi sliper den lommekniver, jaktkniver, serraterte kniver, kjøkkenkniver, slaktekniver etc. på en meget presis måte.

Work Sharp WSKTS knivsliper er den første knivsliper laget for å skjerpe alle dine kniver. Ved hjelp av fleksible slipebånd, er knivsliperen i stand til å skjerpe ikke bare vanlige kniver, men også buede kniver, tanto blader, filet kniver, taggete kniver og bukåpnere etc. på en meget presis måte.

Work Sharp har et presist anlegg med justering av vinkel for å sikre at du får riktig legg på eggen hver gang. To «anlegg» er inkludert, et på 50 grader for jakt og utendørskniver (25 grader egg), og et 40 grader for tynnere blader og kjøkkenkniver (20 grader egg).

Work Sharp WSKTS knivsliper er også i stand til å skjerpe andre typer verktøy, f.eks. saks, øks, gressklipper kniver, hage sakser, og spader. Den kan også brukes til sliping og polering av alle typer runde emner. Allsidigheten til denne knivsliperen gjør den til et uunnværlig verktøy.

Uansett hvilken modell du velger vil du få et topp resultat, rask og enkelt!

Del dette innlegget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbake til Bloggen

Ny kunde? Opprett konto..


Logg inn på konto

Glemt passordet?

Problemer? Prøv standard metoden.

X

Er du kunde? Logg inn..


Opprett konto

Problemer? Prøv standard metoden.

X

Gå tilbake? Logg inn..


Be om nytt passord

Vennligst skriv inn brukernavn eller e-postadresse i feltet nedenfor. Du vil motta en lenke via epost slik at du enkelt kan opprette et nytt passord.

Problemer? Prøv standard metoden.

X
NYHETSBREV!
Abonner på nyhetsbrevet og få 15% rabatt på alle produkter i nettbutikken, untatt produkter som allerede er på tilbud!
Rabattkoden mottas når du har bekreftet abonnementet!
close-link

Som abonnent vil du regelmessig motta vårt nyhetsbrev til oppgitt e-post adresse. Du kan selvfølgelig når som helst melde deg av hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet.

Abonner