Diverse

Medlemsrabatt til lag- og foreninger

Rabattprogram | Arctic-Fritid.no

Medlemsrabatt til lag- og foreninger – Arctic-Fritid.no er i stadig vekst takket være våre fantastiske kunder og turutstyr av solid kvalitet fra leverandører som Robens, Easy Camp, Beaver Lake og Eagle Products m.fl.

Nå har vi den senere tid hatt utstyr til testing i magasinet Villmarksliv og hos TV2 hjelper deg. Det ble ikke noe testresultat med «terningkast 6» men det kom godt frem at turutstyr ikke trenger å «koste skjorta» for at brukeren skal få en behagelig turopplevelse i den norske fjellheimen.

Det er vårt mål for kommende år at vi skal treffe på flere brukere av turutstyr fra Arctic-Fritid.no under våre egne turer i skog og mark, derfor ønsker vi å tilby en medlemsrabatt til lag- og foreninger.

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere har spørsmål rundt dette, eller ønsker å opprette en avtale.

Velkommen til en alltid hyggelig handel!

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *