Vi søker bloggere tilknyttet norsk friluftsliv

Tilbake til Bloggen
Vi søker bloggere tilknyttet norsk friluftsliv | Arctic-Fritid.no

Vi søker bloggere tilknyttet norsk friluftsliv

Vi søker bloggere som er aktive friluftsmennesker eller på annet vis er tilknyttet norsk friluftsliv. Du får i oppdrag å bistå oss med markedsføringen og promoteringen av Robens og annet turutstyr med relevanse til vår nettbutikk.

Du må kunne skrive godt norsk, ta bilder med smarttelefon eller kamera og være tilgjengelig for ett til to innlegg pr. måned. Alt i fra små innlegg til større reportasjer fra turer etc. som kan publiseres i vår blogg, våre sosiale kanaler og gjerne på egen blogg om du har en slik.

Har du interesse for friluftsliv, og kunne du tenke deg å blogge for Arctic-Fritid.no? Da sender du en e-post til post@arctic-fritid.no. Fortell litt om deg selv og hva du mener å kunne tilføre vår markedsavdeling.

PS.. Legg gjerne ved lenke til egen blogg om du har en slik. Se også «Når villmarken kaller», bloggen hvor nettopp dù, kan blogge om friluftslivets gleder, og dele dine flotte turopplevelser med andre villmarkinger…

Del dette innlegget

Kommentarer (4)

 • Tommy Iversen Svar

  Hei!
  Jeg er en friskus på 27 vintre som i disse dager går inn i siste innspurt av Norge på langs. En vandring som startet 28. Januar. Oppvokst under en rotvelt i indre Agders dype skoger og over gjennomsnittet glad i friluftsliv.

  17.06.2017 kl 10:55
  • Rune Kristoffersen Svar

   Hei!

   Takk, for din henvendelse.. En e-post kommer til deg i løpet av dagen.

   Mvh
   Rune

   17.06.2017 kl 11:34
 • sølvi waage Svar

  Heisan.
  Var innom siden deres her, og ble litt interessert. Jeg driver min egen blogg: http://stavangerinmyheart.blogg.no og har omlag 100-200 unike lesere hver dag.
  Jeg skriver om det meste, men er mye ute i naturen. Både på store og små turer, noen også med overnatting. Har kun blogget ca. et halvt år – dermed er det noen turer som ligger inne.
  Mine planer for sommeren og høsten er en tur til Trolltunga nå i juli, samt en helgetur på vidda/fjellet i høst. Ikke helt bestemt område enda.
  Jeg håper jeg kan være en aktuell kandidat for dere, og håper å høre fra dere. Har litt bilder også under instagram kontoen min: solvi.waage

  Mvh Sølvi Waage

  05.07.2017 kl 10:27
  • Rune Kristoffersen Svar

   Hei!

   Takk, for din henvendelse.. En e-post dukker opp i innboksen din….

   Mvh
   Rune

   09.07.2017 kl 18:24

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbake til Bloggen

Ny kunde? Opprett konto..


Logg inn på konto

Glemt passordet?

Problemer? Prøv standard metoden.

X

Er du kunde? Logg inn..


Opprett konto

Problemer? Prøv standard metoden.

X

Gå tilbake? Logg inn..


Be om nytt passord

Vennligst skriv inn brukernavn eller e-postadresse i feltet nedenfor. Du vil motta en lenke via epost slik at du enkelt kan opprette et nytt passord.

Problemer? Prøv standard metoden.

X
NYHETSBREV!
Abonner på nyhetsbrevet og få 15% rabatt på alle produkter i nettbutikken, untatt produkter som allerede er på tilbud!
Rabattkoden mottas når du har bekreftet abonnementet!
close-link

Som abonnent vil du regelmessig motta vårt nyhetsbrev til oppgitt e-post adresse. Du kan selvfølgelig når som helst melde deg av hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet.

Abonner