Fjellklatring

Klatreutstyr fra Skylotec

Klatreutstyr fra Skylotec | Arctic-Fritid.no

Klatreutstyr fra Skylotec – siden 2008 har Skylotec produsert innovativt og sikkert klatreutstyr til fjellklatring. For Skylotec er naturen det viktigste grunnlag for at klatresporten overhodet kan utøves, derfor har man hos Skylotec valgt å underbygge virksomhetens strategi med et miljøvennlig avtrykk, som kommer til uttrykk i alt Skylotec foretar seg som virksomhet.

Siden 1948 har Skylotec produsert klatre- og sikringsutstyr til industrien, og først fra 2008 har vi som sportsfolk fått mulighet til å skaffe oss dette utstyret – vårt sortiment i klatreutstyr vokser raskt og stadig kommer det til lager av Skylotecs lekre og gjennomtestede kvalitetsprodukter.

Vil du vite mere om Skylotec eller er du på jakt etter utstyr til industrielt bruk, sjekk ut Skylotec egne sider.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *