Ny Lavvo Robens Field Station

Tilbake til Bloggen
Ny Lavvo Robens Field Station | Arctic-Fritid.no

Ny Lavvo Robens Field Station

Med lavvo Robens Field Station som er et nytt tilskudd til Robens lavvo-familie overbeviser igjen Robens, lavvo, det er de så absolutt gode på.

Field Station er en klassisk lavvo med soveplass for opptil åtte personer. Kommer med bunn av 75D polyester som enkelt kobles inn med glidelås. Den store døren gir enkel tilgang til det store bo-arealet og forsterker romfølelsen.

Lavvoen kan også brukes med et valgfritt seks personers innertelt med to dører, noe som gjør lavvoen til en raskt etablerbar base for større grupper etc.

Ytterduken er produsert i HydroTex HD som bidrar til lav vekt (kun 7,7 kg inkl. bunnduk) samtidlig som styrken i duken opprettholdes. Lav vekt i forhold til antall liggeplasser gjør denne lavvoen til en bestselger i sin klasse.

En mellomstor lavvo, ideel til grupper og familier som ønsker å kombinere tradisjonell teltstil med et teknisk element, slik at det oppnås den beste komfort i basecampen, les mer.

Del dette innlegget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbake til Bloggen

Ny kunde? Opprett konto..


Logg inn på konto

Glemt passordet?

Problemer? Prøv standard metoden.

X

Er du kunde? Logg inn..


Opprett konto

Problemer? Prøv standard metoden.

X

Gå tilbake? Logg inn..


Be om nytt passord

Vennligst skriv inn brukernavn eller e-postadresse i feltet nedenfor. Du vil motta en lenke via epost slik at du enkelt kan opprette et nytt passord.

Problemer? Prøv standard metoden.

X
NYHETSBREV!
Abonner på nyhetsbrevet og få 15% rabatt på alle produkter i nettbutikken, untatt produkter som allerede er på tilbud!
Rabattkoden mottas når du har bekreftet abonnementet!
close-link

Som abonnent vil du regelmessig motta vårt nyhetsbrev til oppgitt e-post adresse. Du kan selvfølgelig når som helst melde deg av hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet.

Abonner