Stangbygging

Stangbygging og reparasjon av fiskestenger

Stangbygging og reparasjon av fiskestenger | Arctic-Fritid.no

10 kommentarer på “Stangbygging og reparasjon av fiskestenger

 1. Lars ole Spitalen sier:

  Hei, har ei guideline exeed 10′ 4# som skulle hatt nytt snellefeste og kanskje ny kork, er dette noe dere kunne tatt på dere?
  Mvh. Lars Ole

  1. Kundeservice sier:

   Heisann.. Normalt sett ja, men nå har vi vokst ut av våre lokaler og pakket bort alt stangbyggerutstyr. En annen ting er tiden vi er i nå, sesongen er i full gang og dagene blir så alt for korte. Men får du ikke stangen reparert i sommer så ta kontakt igjen til høsten når ting har roet seg litt. Mvh Rune.

 2. per lofnes sier:

  Hei, Har en gammel 17 fot Clan, Castel Grant stang, (carbon). Den har begynt å flasse av i lakken. Hva kan gjøres med dette? Fjerning av gammel lakk? Ny lakkering? Gjør dere dette? Mvh Per

  1. Kundeservice sier:

   Heisann! Avhengig av hvordan lakksjiktene er bygd opp så kan dette være en krevende jobb. Har stangen en bunnfarge med klarlakk over, og er det klarlakken eller begge sjiktene som flasser? I første omgang så vil jeg anbefale deg til å få en oppegående billakkerer til å se på stangen, vurdere hva som må gjøres. Ta gjerne kontakt med meg på e-post for videre korrespondanse, og legg med noen bilder. Hilsen Rune.

 3. Tor Einar Austad sier:

  Hei.
  Jeg har ei Redington Red Fly 9′ #5/6 2pc. fluestang, med knekt tupp (ytterste ringen + 3 cm inn). Er det mulig og få reparert, og er det verdt det. Helt ny stang, ikke brukt.

  1. Kundeservice sier:

   Heisann.. Dagens karbonmaterialer er nærmest umulig å reparere, spesielt når det gjelder stangtupper. Alternativet er ny tupp og sannsynligvis får du kjøpt det via en Redington forhandler. Eventuelt kan det monteres en ny toppring på bruddstedet, men dette kan medføre en mindre endring i stangens aksjon / egenskaper, men tvilsomt om du vil merke noen endring etter en avkortning på kun 3cm.

 4. Bjørn Berntsen sier:

  Hei har en fenwick 12´´ som jeg her ett problem med feste til snella har løsnet fra stammen slik at snelle vrir seg sidelengs er det mulighet for og få fikset dette

  1. Kundeservice sier:

   Heisann, jeg har sendt deg en e-post. Mvh Rune.

 5. Hei driver dere å reparerer fiskestenger har en shimanostang som skulle vært skiftet stangringer på etter ett fall i sommer

  1. Kundeservice sier:

   Heisann! Ja vi reparerer fiskestenger, men ligger ikke med lager av orginale deler / ringer så det må eventuelt skaffes i hvert enkelt tilfelle. Mvh Rune.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *