Stangbygging

Stangbygging og reparasjon av fiskestenger

Stangbygging og reparasjon av fiskestenger | Arctic-Fritid.no

Stangbygging og reparasjon av fiskestenger var en «hobby» jeg bedrev sent på 90-tallet. Det ble bygd (montert) en del fluestenger, blant annet en 9` #5/6 4-delt som jeg solgte over hele landet, en flott stang med vekt under 200gr. Kanskje eier nettopp du en slik fluestang?

Stangbygging er kanskje en typisk vinterhobby, men det å bygge sin egen fiske- eller fluestang er nok ikke så tidkrevende som mange tror og i tillegg får du stangen tilnærmet slik du vil ha den. Dessuten, en selvbygget stang øker fiskegleden.

Nå er vi i gang igjen, men i første omgang skal vi utføre en del reparasjoner på fiske- og fluestenger, mens vi konsentrerer oss om å bygge opp utvalget av stangbyggerutstyr i nettbutikken. I tillegg skal vi produsere en enkel stangsurremaskin som vil komme i 2 modeller, med og uten motor.

Her kan du laste ned katalogen over en del av det stangbyggerutstyret vi kan levere og har du spørsmål vedrørende reparasjon eller ønsker nærmere informasjon om levering etc. send oss en e-post.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *