Stangbygging

Stangbygging og reparasjon av fiskestenger

Stangbygging og reparasjon av fiskestenger | Arctic-Fritid.no

Stangbygging og reparasjon av fiskestenger var en «hobby» jeg bedrev sent på 90-tallet. Det ble bygd (montert) en del fluestenger, blant annet en 9` #5/6 4-delt som jeg solgte over hele landet, en flott stang med vekt under 200gr. Kanskje eier nettopp du en slik fluestang?

Stangbygging er kanskje en typisk vinterhobby, men det å bygge sin egen fiske- eller fluestang er nok ikke så tidkrevende som mange tror og i tillegg får du stangen tilnærmet slik du vil ha den. Dessuten, en selvbygget stang øker fiskegleden.

Nå er vi i gang igjen, men i første omgang skal vi utføre en del reparasjoner på fiske- og fluestenger, mens vi konsentrerer oss om å bygge opp utvalget av stangbyggerutstyr i nettbutikken. I tillegg skal vi produsere en enkel stangsurremaskin som vil komme i 2 modeller, med og uten motor.

Sjekk ut vårt stadig voksende utvalg i stangbyggerutstyr og skriv gjerne et innlegg i forumet, dersom du har spørsmål rundt stangbygging.

Du kan også laste ned katalogen over en del av det stangbyggerutstyret vi kan levere og har du spørsmål eller ønsker nærmere informasjon om levering etc. send oss en e-post.

Vi planlegger også å kjøre stangbyggerkurs lokalt i løpet av vinteren.

Relaterte innlegg

2 thoughts on “Stangbygging og reparasjon av fiskestenger

  1. Hans Edv. Olsen sier:

    Jeg har en carbon 12-fots fluestang som jeg har knekt tuppen på. Er det noe dere kan reparere nå i juli?

    1. admin sier:

      Hei.. Dessverre så er vi på flyttefot med hele varelageret, verktøy og utstyr til nord-norge og vil nok av den grunn ikke kunne utføre reparasjoner igjen før vi er på plass i nord. Forhåpentligvis er vi igjen rigget og klare i månedskiftet august/september. Mvh Rune.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *