Friluftsliv

Ny Nextorch myStar hodelykt

Ny Nextorch myStar hodelykt | Arctic-Fritid.no

myStar hodelykten til Nextorch tok norske brukere med storm og fikk terningkast 6 i jakt og fiske (les testen her). Nå får du myStar også med AA batterier (3 stk inkludert). Denne nye utgaven av myStar har de samme suverene egenskaper som «storebroren».

Nextorch myStar AA Hodelykt er utstyrt med NEXTORCH patenterte “Fresnel Lens Fokus Technology” og har 360 graders fokusjusteringen, slik at du kan fritt justere fokus fra en fokusert stråle til flom lys uavhengig av rotasjonsretning.

Ved å bruke CREE® XP-L V5 LED, leverer myStar opp til 450 lumen via 3 stk AA batterier (inkludert).

Designet på hodebåndet gjør at vekten på hodelykten blir jevnt fordelt, for beste komfort under langtids bruk. myStar er det ideelle valget til fjellklatring, grottevandring, villmarksliv og industri.

Spesifikasjoner:

  • Led: CREE® XP-L V5 LED.
  • Lysstyrke: 450 lm / 220 lm / 40 lm.
  • Batterilevetid: 5 timer / 7,15 timer / 80 timer.
  • Rekkevidde: 200 meter.
  • Batteri: 3 stk AA (inkludert).
  • Klassifisering: IPX4.
  • Materiale: Aluminium og polymer.
  • Støtsikker: Fallhøyde 1 mtr.
  • Vekt: — (inkludert batteri).

Se også Nextorch myStar 550lm med oppladbare batterier og hele 550 lumen.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *