Diverse

De beste julegavene

De beste julegavene | Arctic-Fritid.no

Jakten på de beste julegavene er nok for mange i full gang mens andre allerede er ferdige eller venter til siste uken. Til deg som enda «jakter» så har vi satt opp en del populære produkter til årets julegavehandel.

BarbIQ Turgrill og Turkjøkken | Arctic-Fritid.no

BarbIQ turgrill og turkjøkken er en sammenleggbar grill til turbruk. Skal pølsene grilles, dagens fangst steikes eller kaffekjelen kokes så har du i BarbIQ et multifunksjonelt turkjøkken og ildsted som kan brukes med alle tradisjonelle brennmaterialer, spritbrennere, gass- og multifuelbrennere.

Med BarbIQ turkjøkken tilbereder du de herligste måltider utendørs, enten det er i parken, på campingen, ved sjøen, i skogen, på padletur, motorsykkeltur, fisketur, på jakt eller bare hjemme på balkongen. Bruksområdet er enormt da grillen er lett å ta med, krever minimalt med plass og dekker behovet til 2-3 voksne personer.

Se også pakketilbudet som kommer komplett med tennstål og tennpapir.

Årets smarteste julegave!

Knivsliper eller hodelykt til jul | Arctic-Fritid.no

Med terningkast 6 i Jeger 10/2018 viser WSKTS knivsliperen nok en gang hvem som er best i klassen.

Work Sharp WSKTS er den første knivsliper laget for å skjerpe alle dine kniver. Ved hjelp av fleksible slipebånd, er knivsliperen i stand til å skjerpe ikke bare vanlige kniver, men også buede kniver, tanto blader, filet kniver, taggete kniver og bukåpnere etc. på en meget presis måte.

Terningkast 6 i Jeger 10.2018, les hele testen.

myStar hodelykten til Nextorch tok norske brukere med storm og fikk terningkast 6 i jakt og fiske (les testen her). Nå får du myStar også med AA batterier (3 stk inkludert). Denne nye utgaven av myStar har de samme suverene egenskaper som “storebroren”.

Nextorch myStar AA Hodelykt er utstyrt med NEXTORCH patenterte “Fresnel Lens Fokus Technology” og har 360 graders fokusjusteringen, slik at du kan fritt justere fokus fra en fokusert stråle til flom lys uavhengig av rotasjonsretning.

Den perfekte julegaven!

Stangbyggerutstyr til jul | Arctic-Fritid.no

Stangbygging er kanskje en typisk vinterhobby, men det å bygge sin egen fiske- eller fluestang er nok ikke så tidkrevende som mange tror og i tillegg får du stangen tilnærmet slik du vil ha den. Dessuten, en selvbygget stang øker fiskegleden.

Stangbyggersett 9` 4-delt #5/6 kommer med stangemne i standard modulus grafitt, et perfekt valg for første gangs stangbyggere, men har likevel egenskaper som en erfaren fluefisker vil sette pris på.

Den perfekte julegaven til den som liker å hobbiere i romjulen.

Overlevelsesutstyr til jul | Arctic-Fritid.no

BCB Adventure leverer nisje- og spesialprodukter av høy kvalitet. Produkter utviklet for et aktivt friluftsliv såvel som til hverdagsbruk. Mange av produktene er NATO godkjente og ISO sertifiserte.

Tenk sikkerhet når du skal på tur i fjellet, våre overlevelsesposer kan gi deg en del ekstra timer mens du venter på at hjelpen skal komme frem.

En ekstra sikkerhet og ha i ryggsekken dersom uhellet, eller uværet skulle komme overraskende. En viktig del av turforpakningen og førstehjelpsutstyret i de fleste tilfeller.

Den perfekte julegave til den som liker seg i fjellet vinterstid.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *