Kniv- og verktøysliping

WSKTS Knivsliper med terningkast 6 i JEGER

WSKTS Knivsliper med terningkast 6 i JEGER | Arctic-Fritid.no

Med terningkast 6 i Jeger 10/2018 viser WSKTS knivsliperen nok en gang hvem som er best i klassen.

Work Sharp WSKTS er den første knivsliper laget for å skjerpe alle dine kniver. Ved hjelp av fleksible slipebånd, er knivsliperen i stand til å skjerpe ikke bare vanlige kniver, men også buede kniver, tanto blader, filet kniver, taggete kniver og bukåpnere etc. på en meget presis måte.

Terningkast 6 i Jeger 10.2018, les hele testen.

Work Sharp WSKTS knivsliper har et fast og presist anlegg for å sikre at du får riktig legg på eggen hver gang. To «anlegg» er inkludert, ett på 50° for jakt- og utendørskniver (25° egg), og ett 40° for tynnere knivblad og kjøkkenkniver (20° egg).

Som tilleggsutstyr får du også 40° anlegg for jakt- og utendørskniver. NB!! Per 01.04.2021 kom WSKTS MK2 med fast 2-trinns slipeanlegg, klikk her for å lese mer om den nye WSKTS knivsliperen.

WSKTS knivsliperen er også i stand til å skjerpe andre typer verktøy, f.eks. saks, øks, gressklipper kniver, hage sakser, og spader. Som båndsliper kan den også brukes til sliping og polering av alle typer runde emner. Allsidigheten til denne knivsliperen gjør den til et uunnværlig verktøy.

Medfølger:

  • 40° anlegg for kjøkkenkniver.
  • 50° anlegg for jakt- og utendørskniver.
  • Anlegg for saks.
  • Slipebånd P80, P220 og P6000.
  • Instruksjons DVD.
  • Bruksanvisning.

NB!! Work Sharp har utvidet utvalget i knivslipere og denne gangen er det manuelle knivslipere som har fått hele 5 nye modeller.

Se våre bruksanvisninger og instruksjonsvideoer med tips og triks til sliping av alle dine kniver.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.