Overlevelse

Du er en del av beredskapen i Norge

Du er en del av beredskapen i Norge | Arctic-Fritid.no

I dag har nok de aller fleste av oss mottatt et skriv fra DSB med tittelen Du er en del av beredskapen i Norge. Enhver husstand anbefales å ha et eget beredskapslager for at familien skal kunne klare seg selv i minimum 3 dager (72 timer) dersom en krisesituasjon skulle oppstå.

Nedenfor ser du DSBs anbefaling til hva en bør ha i beredskap:

Se vårt utvalg i overlevelsesutstyr og beredskap-/katastrofepakker.

Riktig utstyr øker sjansene for overlevelse ved å gi deg noen ekstra timer mens du venter på at hjelpen skal komme frem. BCB International leverer overlevelsesutstyr og spesialprodukter av høy kvalitet. Produkter utviklet for et sikkert friluftsliv såvel som til hverdagsbruk og beredskap. Mange av produktene er NATO godkjente og ISO sertifiserte.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.