Overlevelse

Arctic Field Rations Nødproviant

Arctic Field Rations Nødproviant | Arctic-Fritid.no

Vi har fått på plass avtale for levering av Arctic Field Rations, en nødproviant eller matrasjon som egner seg meget godt til bruk i beredskapspakker og selvfølgelig til generelt turbruk.

Alle Field Rations hovedmåltider har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato og det meste av tilbehøret som inngår i rasjonene har en holdbarhet på minimum 2 år.

Arctic Field Rations er hovedsakelig tilberedt av norske og friske råvarer, skånsomt foredlet i en egenutviklet tørkeprosess hos Drytech i Tromsø. Prosessen bevarer rettenes naturlige smak, aroma, utseende og næringsverdier. Drytech lager alle rettene basert på anbefalte næringsverdier fra Statens råd for kosthold og ernæring.

Field Rations er satt sammen for å sikre inntak av alle nødvendige næringsstoffer samt med lang holdbarhet og egner seg derfor svært godt til bruk i enhver beredskapspakke.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *