Overlevelse

Overleve på naturens vilkår

Overleve på naturens vilkår | Arctic-Fritid.no

Overleve på naturens vilkår eller det å være i beredskap i tilfelle en eventuell krisesituasjon har blitt et «hett» tema i disse tider. Vi skal ikke gå inn på de forskjellige omstendighetene men registrerer at beredskap i hjemmet har fått stor oppmerksomhet.

Vi er i en fase nå hvor det jobbes med utvikling av beredskapspakker tilpasset det norske folk og den norske beredskapen, pakker som inneholder utstyr anbefalt av DSB samt med bakgrunn i tilbakemeldinger fra våre kunder.

Du finner allerede et bredt utvalg i overlevelsesutstyr i nettbutikken, utstyr som uten tvil vil hjelpe deg til å overleve på naturens vilkår. Dette er kvalitetsprodukter fra BCB Adventure (som nå har blitt til BCB International). Denne sammenslåingen vil for oss (og deg) medføre et bredere utvalg innenfor overlevelse og beredskap.

Se hva som skjer, følg overlevelsesutstyr.no på Facebook.

Riktig overlevelsesutstyr øker sjansene for overlevelse ved å gi deg noen ekstra timer mens du venter på at hjelpen skal komme frem. BCB International leverer overlevelsesutstyr og spesialprodukter av høy kvalitet. Produkter utviklet for et sikkert friluftsliv såvel som til hverdagsbruk. Mange av produktene er NATO godkjente og ISO sertifiserte.

 

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *