Stangbygging

Montering av snellefeste

Montering av snellefeste | Arctic-Fritid.no

2 kommentarer på “Montering av snellefeste

 1. Jarleiv Bøe sier:

  Maskeringstape er IKKE tingen. Her forsvinner limen etter en tid, og snellefestet kan rotere på stangen. Det beste er å bruke den som maskering, fylle opp med tråd / tau som er satt inn med epoxy. MEN DET VIKTIGSTE ER Å SETTE RYGGEN PÅ STANGEN RETT: Alle stenger har “rygg”. Snellefeste er første punkt der dette er tema. Så er det ringene. Ryggen skal være i samme punkt i alle deler, snellefeste og ringer på linje.

  1. Kundeservice sier:

   Takk for din kommentar. Det er uansett viktig å kjøre en grov fil / rasp gjennom snellefestet og dele opp tapen i smalere strimler, da denne er der kun for å sentrere snellefestet, og dersom tapen i tillegg slisses så får du en fullstendig limforbindelse. Jeg har aldri opplevd at snellefestet har løsnet, så den var helt ny for meg.

   Det stemmer ikke at alle stangemner har rygg og dette gjelder spesielt varianter av nano-carbon hvor duken legges på i en spiral rundt doren (mandrel). Dette er også kjent som helix core og er bare en av flere metoder for å produsere stangemner helt uten rygg. Stangemner uten rygg forenkler byggeprosessen men gir ikke samme kasteegenskaper som stangemner med markant rygg.

   Hilsen Rune.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *