Stangbygging

Plassering av stangringer

Plassering av stangringer | Arctic-Fritid.no
Plassering av stangringer, antall ringer og anbefalt størrelse på disse i forhold til stanglengde og klasse. Denne tabellen er kun ment som en rettledning og kan modifiseres i forhold til stangemne og antall deler. Se hele utvalget i stangringer.

Ringplassering, antall ringer og anbefalt størrelse | Arctic-Fritid.no

Avstandstabellen nedenfor er kun ment som en rettledning og kan modifiseres. En gammel tommelfingerregel for plassering av stangringer på enhånds fluestenger er at det går èn ring per fot. Målene er angitt i centimeter og regnes fra stangtuppen mot håndtaket.

Snøreføreren monteres slik at du greit kan nå denne med snørehånden når stangenden hviler mot navlen og ønsker du å redusere snørets friksjon mot ringene så kan de første ringene fra håndtaket forskyves en tanke ut til siden. En høyrehåndskaster forskyver ringene mot venstre mens en venstrehåndskaster forskyver ringene mot høyre.

Avstandstabell ringplassering | Arctic-Fritid.no

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.