Fiske

Neste generasjon INNO Dupp

Neste generasjon INNO Dupp | Arctic-Fritid.no
Neste generasjon INNO Dupp | Arctic-Fritid.no

Neste generasjon INNO Dupp er nå på markedet og er allerede testvinner i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland “NO TANGLE – JUST FISH”.

Denne nye Bombarda duppen har fått navnet INNO CLICK og kjennetegnes med klikklåsen på sticken og en noe slankere kropp en forgjengeren. Ellers så får du de samme fantastiske egenskapene som hos INNO Bombarda.

INNO CLICK er et suverent langdistanse dupp og med en fortom på 2-3 meter og 9-11 fot fiskestang er INNO CLICK duppene flotte å kaste med, de går meget bra i vannet, holder dybden ved hurtig innsveiving og fortommen henger seg ikke fast i hovedlinen. Se guide for rigging av INNO Duppene.

Duppene leveres i 3 størrelser som viser til diameter og vekt. Se hele utvalget fra INNO.

NB!! Bruk INNO Crosslock eller tilsvarende for å unngå at sener som multifilament etc. skjærer seg ned og skader inno-sticken.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *