Friluftsliv

Turutstyr av god kvalitet er kjekt på tur

Turutstyr av god kvalitet er kjekt på tur | Arctic-Fritid.no
Turutstyr av god kvalitet er kjekt på tur | Arctic-Fritid.no

Turutstyr av god kvalitet er kjekt og kan være med å gjøre turen lettere og mer komfortabel, mens utstyr som kart og kompass, førstehjelpsutstyr, myggmiddel, varmeposer, kniv og fyrstikker etc. er et absolutt must å pakke med i sekken.

Det finnes massevis av produkter som er kjekt og ha og kan være med å gjøre turen mer komfortabel, men blir det for mye av det kjekke kan sekken fort bli tung og turen blir til et uforglemmelig slit.

Riktig utstyr øker sjansene for overlevelse ved å gi deg noen ekstra timer mens du venter på at hjelpen skal komme frem. BCB International leverer overlevelsesutstyr og spesialprodukter av høy kvalitet. Produkter utviklet for et sikkert friluftsliv såvel som til hverdagsbruk og beredskap. Mange av produktene er NATO godkjente og ISO sertifiserte.

Arctic-Fritid.no ble etablert sommeren 2015, som en nettbutikk med fokus på turutstyr fra Robens (Oase Outdoors).

Høsten 2019 la vi driften inn under Arctic Fritid AS som også overtok INNO Duppen hvorav vareutvalget nå er lagt inn her hos oss. Dette betyr en utvidet satsing på turutstyr, fluer, isfiskeutstyr og INNO, markedets beste bombarda-dupp.

Vårt mål er å fortsatt levere kvalitetsutstyr til hobby, fiske og friluftsliv, herunder turutstyr fra Robens, kniv- og verktøyslipere, lavvo ovner, bombardafiske, isfiske, stangbygging, utstyr til røyking av matvarer, kjøtt- og fiskeprodukter samt utstyr til overlevelse og beredskap.

Hovedinntaket for turutstyr fra Robens ventes til lager første uken av Mars 2020.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.