Fiske

INNO Bombarda eller INNO CLICK

INNO Bombarda eller INNO CLICK | Arctic-Fritid.no

Vi får ofte spørsmålet “INNO Bombarda eller INNO CLICK, hvorfor velge det ene foran det andre?”. Vi skal i dette innlegget på beste måte prøve å forklare forskjellene mellom Bombarda og CLICK.

Den viktigste forskjellen er at INNO CLICK har bedre kasteegenskaper da spesielt under sterk vind, kaster meget langt og går høyere i vannet grunnet sin slankere fasong.

INNO Bombarda er kjent for å lage mindre rot/krøll på sene og fortom, henger seg ikke opp i hovedlinen og holder bedre dybden ved hurtig innsveiving. Et foretrukket bombarda dupp dersom du er nybegynner eller ønsker et problemfritt fiske.

INNO CLICK ble satt i produksjon på bakgrunn av fiskernes ønske om et bombarda dupp med ekstremt langtkastende egenskaper, selv om det nødvendigvis ikke er utslagsgivende for om det blir fisk eller ikke.

Det viktigste for de fleste bombardafiskere er nok å unngå rot/krøll på sene og fortom.

INNO duppene er testet i FISK & FRI og andre magasiner i Sverige, Norge og Tyskland som den bombarda dupp med absolutt minst rot/krøll på sene og fortom, dette begrunnet med den faste monteringen, hvor inno-sticken er montert på hovedlinen via en crosslock eller tilsvarende, slik at sticken ikke kan gli fremover og forårsake tilbakeløp.

INNO Multirig Systemet gjør i tillegg begge dupp-typene godt anvendelig til andre former for fiske. Se også vår guide Rigging av INNO Bombarda.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.