Fiske

INNO Multirig System

INNO Multirig System | Arctic-Fritid.no
INNO Multirig System | Arctic-Fritid.no
INNO Bombarda duppen har tatt norske fiskere med storm, en suveren dupp som kaster godt, går meget bra i vannet, holder dybden ved hurtig innsveiving og fortommen henger seg ikke fast i hovedlinen. Siste tilskudd til INNO-familien er INNO CLICK, den kjennetegnes med klikklåsen på sticken og en noe slankere kropp enn forgjengeren. Et suverent langdistanse dupp med ellers de samme fantastiske egenskapene som en finner hos INNO Bombarda.

INNO duppen er meget enkel å montere / demontere via en crosslock eller svivel som hektes på inno-sticken og gir dessuten en høy grad av fleksibilitet, da den også kan brukes montert utelukkende i bakenden, som belastning til f.eks. spinnfiske i rennende vann. På grunn av innosticken som sleper langs bunnen, er det ikke så lett å sette seg fast.

Klikk på bildet for INNO Multirig System og Rapala knuten.

Bombarda med fast monteringen, hvor inno-sticken er montert på hovedlinen via en crosslock eller tilsvarende, slik at sticken ikke kan gli fremover og forårsake tilbakeløp, er etter manges mening den klart beste, enklest å bruke og den mest pålitelige med tanke på oppheng av fortommen i hovedlinen.

INNO CLICK er testvinner i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland «NO TANGLE – JUST FISH». CLICK kjennetegnes med klikklåsen på sticken og en noe slankere kropp enn forgjengeren. Et suverent langdistanse dupp med ellers de samme fantastiske egenskapene som en finner hos INNO Bombarda.

Klikk her for å lese mer om INNO Multirig System, samt testen i Fisk og Fri.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.