Diverse

Nextorch UT10 multilykt og B10 sykkellykt

Nextorch UT10 multilykt og B10 sykkellykt | Arctic-Fritid.no

Nextorch UT10 multilykt og B10 sykkellykt gjenspeiler den kvalitet som Nextorch står for, rimelige LED-lykter med unike og patenterte funksjoner. B10 sykkellykt stiller i en egen klasse når det gjelder lysstyrke og ivaretakelse av sykkelistens og fotgjengerens sikkerhet.

Nextorch UT10 Multifunksjonslykt | Arctic-Fritid.no

Nextorch UT10 multifunksjonslykt er utstyrt med dobbel lyskilde, som gir et bredt, mykt og behagelig flomlys. UT10 har 4 lysmodus som enkelt kontrolleres via èn knapp på oversiden av lyktehodet. Hvitt lys 170 lumen, hvitt lys 20 lumen, rødt lys 5 lumen og rød blitz.

Ved hjelp av medfølgende tilbehør kan lykten enkelt brukes som hodelykt, capslykt, sykkellykt og hjelmlykt. Det innebygde og oppladbare Li-ion batteriet gir en miljøvennlig og økonomisk strømforsyning og lades via USB.

Med en vekt på kun 37,8 gram er UT10 er en praktisk lykt til camping, friluftsliv, vedlikehold og beredskap.

Spesifikasjoner:

 • Lysstyrke: 170 lm / 20 lm / 5 lm / strobe.
 • Batterilevetid: 2 t / 11 t / 18 t / – .
 • Lyslengde: 1 m.
 • Beskyttelsesklasse: IPX-4.
 • Batteri: Oppladbart 640 mAh.
 • Dimensjoner: 60 x 46 x 17 mm.
 • Vekt: 37,8 g.
Nextorch B10 Sykkellykt | Arctic-Fritid.no

Med sine 420 lumen og en lyslengde på over 75 meter er Nextorch B10 den ultimate sykkellykt for både by- og landeveissyklister, en lykt som er designet for å ivareta både sykkelistens og fotgjengerens sikkerhet via den patenterte optisk spot linsen som forhindrer lyskjeglen fra å blende eller forstyrre f.eks. fotgjengere.

B10 er verdens første sykkellykt med optisk spot linse hvorav lykten gir en unik rektangulær lysstråle med 160° lysvidde, som igjen lyser opp hele veibanen og sørger for god sikt og optimal sikkerhet.

Sykkellykten leveres med separat feste-brakett slik at du enkelt kan ta med deg selve lykten hvis du skulle trenge belysning til andre gjøremål.

Lyktens trykknapp funksjon gjør det enkelt å få tilgang til alle 4 lysmoduser (low, medium, high og flash). Knappen fungerer også som en batteri-indikator og lyser rødt når batteriet begynner å bli svakt.

Denne imponerende lykten drives av 4 AA-batterier og avgir opptil 420 lumen med en lyslengde på over 75 meter.

Spesifikasjoner:

 • LED: Cree XP-G2 SS2.
 • Lysstyrke: 420 lm / 245 lm / 93 lm / flash.
 • Batterilevetid: 1t45min / 5t15min / 22t / -.
 • Lyslengde: 75 m.
 • Beskyttelsesklasse: IPX-6.
 • Batteri: 4 x AA (inkludert).
 • Dimensjoner: 100 x 97 x 34 mm.
 • Vekt: 160g (uten batteri).

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.