Overlevelse

Overlevelsesutstyr

Overlevelsesutstyr | Arctic-Fritid.no

Riktig utstyr øker sjansene for overlevelse ved å gi deg noen ekstra timer mens du venter på at hjelpen skal komme frem. BCB International leverer overlevelsesutstyr og spesialprodukter av høy kvalitet. Produkter utviklet for et sikkert friluftsliv såvel som til hverdagsbruk og beredskap. Mange av produktene er NATO godkjente og ISO sertifiserte.

Arctic Beredskapspakke - 72 timer | Arctic-Fritid.no

For egenberedskap anbefales enhver husstand å ha et eget beredskapslager for at familien skal kunne klare seg selv i minimum 3 dager (72 timer) dersom en krisesituasjon skulle oppstå.

Bekledning | Arctic-fritid.no

For å overleve på naturens vilkår eller under en krisesituasjon er det viktig å unngå varmetap. Vi har overlevelsesposer som reflekterer opptil 90% av kroppsvarmen samt varmeposer for å tilføre kroppen ekstra varme når dette måtte være nødvendig.

JAPCELL D / LR20 Industrial | Arctic-Fritid.no

Batterier og ladere trenger du til belysning og kommunikasjon og er en viktig del av enhver beredskapspakke. Hos oss får du batterier fra Energizer og JAPCELL, solid kvalitet fra verdens ledende produsenter. Batterier med anti-lekkasje garanti og batterier som kan oppbevares opptil 12 år på hylla. Perfekt til beredskapspakken.

Førstehjelp og hygiene | Arctic-fritid.no

Utstyr til førstehjelp og hygiene går ofte hånd i hånd og er viktig å tenke på når det gjelder ferieturen, fjellturen eller beredskapspakken såvel som til hverdagsbruk. Enten det er hjemme, på hytta eller i båten så burde man ha tilgjengelig et basis utvalg av førstehjelpsutstyr samt våtservietter eller antibakteriell hånddesinfeksjon.

Kokeutstyr og bestikk | Arctic-fritid.no

Kokeutstyr og bestikk til turbruk er en enkel, men god erstatning for komfyren i hjemmet. I en krisesituasjon kan et turkjøkken eller brenselstativ varme både bolig og mat samt hjelpe med å holde motivasjonen på topp. Sørg for å ha nok brensle og tennmidler lett tilgjengelig.

Dynamo- og batterilykter | Arctic-fritid.no

Dynamo- og batterilykter er greit å ha hvis strømmen går eller en krisesituasjon som tilsier at hjemmet må forlates, skulle oppstå. Hos oss får du lykter uten batterier (dynamolykter) såvel som helt vanlige batterilykter og lightsticks. Husk alltid å ha nok batterier av riktig type, lett tilgjengelig.

Masker og beskyttelse | Arctic-fritid.no

Masker og beskyttelse av typen Thermal Protective Aid (TPA) fra BCB, er beskyttelsesposer laget i vanntett materiale med lavt varmetap. Våre poser er SOLAS godkjente i henhold til Shipswheel 0038/16 med module B og D sertifisering.

Opptenning | Arctic-fritid.no

Opptenning av bål eller turkjøkken kan være en utfordring dersom skogen er våt eller tilgangen på brensle er dårlig. Vår opptenningshjelp i form av tennpapir og brenseltabletter er til uvurderlig hjelp sammen med BCB tennstål og stormfyrstikker.

Bug out bags | Arctic-fritid.no

Med bug out bags er fokuset på hurtig evakuering, snarere enn overlevelse på lang sikt. En bug out bag er normalt en ferdigpakket bag eller ryggsekk som inneholder det utstyret man trenger for å overleve i 72 timer. Ingen av våre sekker er ferdig pakket men egner seg godt til formålet dersom du ønsker å lage din egen bug out bag.

Proviant og utstyr | Arctic-fritid.no

For proviant med ekstra lang holdbarhet anbefaler vi å ta direkte kontakt med produsentene, som f.eks. Drytech. Ønsker du derimot å lage din egen nødproviant kan vi anbefale våre vakuumprodukter med poser godkjent for frysing og microbølgeovn.

myPOP DAB+ Radio | Arctic-Fritid.no

Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap (DSB) har i løpet av høsten 2018 informert alle norske husstander om at de bør ha en god dab-radio som kan spille på batteri.

NRK P1 er beredskapskanalen som skal sikre informasjon til publikum, også dersom andre nyhetsmedier og offentlige nettsider ikke er tilgjengelige. Tenk sikkerhet – ha en POP DAB-radio og ekstra batterier i husstanden.

Survival kits | Arctic-fritid.no

Våre survival kits øker sjansene for overlevelse ved å gi deg noen ekstra timer mens du venter på at hjelpen skal komme frem. De fleste av våre survival kits er tatt frem av BCB etter mange års erfaring og tilbakemelding fra sluttbrukere og inneholder kun produkter av kjent og god BCB kvalitet. Flere av settene er NATO godkjente.

Survival tools | Arctic-fritid.no

Innenfor kategorien survival tools finnes det mange alternativer å ta i betraktning når du skal sette sammen ditt personlige survival kit. Gjør deg tanker rundt verktøyets nytte, størrelse og vekt. Du bestemmer, velg alltid de mest anvendelige verktøyene for DITT overlevelsesscenario.

Aquatabs Vannrensetabletter | Arctic-Fritid.no

Vann og vannrensing har blitt en viktig del av overlevelse og beredskap. Våre vannrensetabletter som brukes av NATO styrkene og hjelpeorganisasjoner verden over, renser på en enkel og sikker måte vannet og er et ideelt produkt for hytta, båten, reise, fjelltur og beredskapspakken.

Tilbehør til overlevelse | Arctic-Fritid.no

Generelt tilbehør til overlevelse kan være det lille ekstra som bidrar til komfort i overlevelsesposen mens du venter på at hjelpen skal komme frem. BCB og Bushcraft leverer overlevelsesutstyr og spesialprodukter av høy kvalitet. Produkter utviklet for et sikkert friluftsliv såvel som til hverdagsbruk og beredskap. Mange av produktene er NATO godkjente og ISO sertifiserte.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.