Friluftsliv, Overlevelse

TeKut EDC Foldekniver

TeKut EDC Foldekniver | Arctic-Fritid.no

TeKut ble grunnlagt av selskapet Power Source, som har spesialisert produksjon og handel av lommelykter og edc foldekniver, av meget høy kvalitet. TeKut som er søsterselskap til NexTool og NexTorch produserer også profesjonelle kniver og edc foldekniver for militær bruk, så vel som til daglig bruk. Foldeknivene fra TeKut har utmerket seg kvalitetsmessig ved å inneha et suverent forhold mellom pris og kvalitet, her får du utrolig mye kniv for pengene.

TeKut Zero EDC Foldekniv | Arctic-Fritid.no

Tekut Zero EDC er en flott foldekniv som enkelt takler de fleste hverdagslige jobber. Zero er utstyrt med et 8 cm knivblad produsert i Sandvik 12C27 stål, for overlegen styrke og holdbarhet. Knivbladet er raskt å folde ut via de dobble «tommel-tappene» og låses automatisk av foringslåsen.

Kniven veier kun 63g men føles likevel solid i hånden grunnet håndtaket som er produsert i G-10 glassfiber med en strukturert overflate. Med TeKut’s patenterte «lommeklips» får du kniven godt ned i lommen hvor den blir nærmest usynlig grunnet sin slanke konstruksjon.

TeKut Tough EDC Foldekniv | Arctic-Fritid.no

Tekut Tough EDC er en solid foldekniv, designet for røff bruk. Tough er utstyrt med et 9 cm knivblad laget i en omvendt «tanto-design» for bedre styrke i knivspissen samt Sandvik 12C27 stål, for overlegen styrke og holdbarhet.

Knivbladet er meget raskt å folde ut via «flipp-åpneren» og låses automatisk av foringslåsen.

Tough EDC veier kun 135g men føles likevel solid i hånden grunnet håndtaket som er produsert i G-10 glassfiber med en strukturert overflate. Med TeKut’s patenterte «lommeklips» får du kniven godt ned i lommen hvor den blir nærmest usynlig grunnet sin slanke konstruksjon.

TeKut Tiburon EDC Foldekniv | Arctic-Fritid.no

Tekut Tiburon EDC er en solid foldekniv, designet for ekstremt «tøff» bruk. Tiburon er utstyrt med et 9,5 cm «drop-point» knivblad som er meget raskt å folde ut via «flipp-åpneren» og låses automatisk av foringslåsen.

Knivbladet er produsert Sandvik 12C27 stål, for overlegen styrke og holdbarhet.

Tiburon EDC veier kun 155g men føles likevel solid i hånden grunnet håndtaket som er produsert i G-10 glassfiber med en strukturert overflate. Med TeKut’s patenterte «lommeklips» får du kniven godt ned i lommen hvor den blir nærmest usynlig grunnet sin slanke konstruksjon.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.