Diverse

Vinn gavekort på kr 2,000.00

Vinn gavekort på kr 2000.00 | Arctic-Fritid.no

Bli med i trekningen av gavekort på kr 2,000.00 ved å sende oss din oppriktige mening om nettbutikken Arctic-Fritid.no. Vi er i en fase hvor nettbutikken skal utbedres og produktutvalget skal mer enn dobbles, derfor ønsker vi nettopp din tilbakemelding.

Ros for vår service etc. mottar vi nærmest ukentlig men for mye ros kan lett bli til en «sovepute» og derfor ønsker vi med denne konkurransen å innhente mest mulig konstruktiv kritikk, hva opplevde du som negativt i nettbutikken og hva kan bli bedre.

Noe av det vi ønsker svar på:

 • Er dette ditt første besøk, hvis ikke, hvor ofte besøker du oss, eventuellt hva må til for at du skal besøke oss igjen?
 • Hvordan opplevde du nettbutikken og hva synes du kan og bør bli bedre?
 • Hvilke produkter søkte du etter, fant du disse og la du eventuellt inn en bestilling?
 • Dersom du ikke la inn en bestilling hos oss, kan du begrunne årsaken til dette?
 • Hva savner du i nettbutikken, produkter, funksjoner, betalingsløsninger, eller annet?
 • Vi ønsker bl.a. å få vite mer om de produkter du søker, ikke varemerker, men type produkt.

Send oss din oppriktige og konstruktive kritikk til venche.roth@arctic-fritid.no eller bruk vårt kontaktskjema.

Vi trekker ut de 10 mest utfyllende og konstruktive tilbakemeldinger hvorav 1 av disse 10 vinner et gavekort på kr 2,000.00 mens øvrige «vinnere» mottar en rabattkupong til en verdi av 30%. Trekningen finner sted så snart vi har mottatt minimum 20 tilbakemeldinger som vi kan bruke på veien videre.

All innsendt informasjon oppbevares og brukes i henhold til vår personvernerklæring.

På forhånd takk!

En kommentar på “Vinn gavekort på kr 2,000.00

 1. Rolf Andreas Eriksen sier:

  Første gang jeg bestiller – på kveldstid! -og jammen fikk jeg ikke melding om at pakken er sendt ca kl 2245 samme kveld. Meget bra!! Periodevis er jeg storforbruker av røyksyre. Tidligere fikk jeg kjøpt gjennom apotek i liters flasker. Nå er dette slutt. Søkte på nettet, og eneste leverandør med flasker på 150ml var artic-fritid. Større flasker og lavere pris er ønskelig. Vil takke for rask service og kommer sikkert til å handle igjen! Ha en riktig fin arbeidsuke!
  Mvh Rolf Andreas Eriksen
  http://www.femundfjellstue.no

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *