Kniv- og verktøysliping

Work Sharp utvider utvalget i knivslipere

Work Sharp utvider utvalget i knivslipere | Arctic-Fritid.no

Work Sharp utvider utvalget i knivslipere og denne gangen er det manuelle knivslipere som får hele 5 nye modeller hvorav 3 av disse har Work Sharp’s enestående konvekse karbider som følger kurven til knivbladet og skjerper til konveks egg, for overlegen styrke og holdbarhet.

Work Sharp MCR Micro Knivsliper | Arctic-Fritid.no

Work Sharp MCR Micro Knivsliper er en ultralett og kompakt knivsliper som passer perfekt i bukselommen. MCR Micro har 25° vinkelstyrt diamantbryne samt keramisk honestang som raskt gjenoppretter en skarp egg på en hvilken som helst kniv.

Verktøyet har en innebygd 1/4″ bitsholder og torxbits i størrelse T6, T8 og T10, som er de mest brukte bits til vedlikehold av kniver og multiverktøy.

Den ultrakompakte størrelsen gjør det enkelt å bringe med seg MCR Micro, i lommen, ryggsekken eller fiskevesken.

Spesifikasjoner:

  • Total lengde: 5,8 cm.
  • Vekt: 72 gr.
Work Sharp Pivot Knivsliper | Arctic-Fritid.no

Å bruke Work Sharp Pivot Knivsliper er en rask, enkel og effektiv måte å slipe en hvilken som helst kniv. Konvekse karbider gjenoppretter raskt en ny egg, mens de finkornede keramiske stengene honer eggen til optimal skarphet.

De konvekse karbidene følger kurven til knivbladet når du skjerper, noe som gjør slipingen enklere og mer konsistent. Pivot har i tillegg et diamantbryne som er ideelt til sliping av kniven, øksen eller fiskekroken.

Work Sharp har den eneste «pull-through» knivsliper serie som skjerper til konveks egg, for overlegen styrke og holdbarhet.

Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å bringe med seg Pivot knivsliper, i lommen, ryggsekken eller fiskevesken.

Spesifikasjoner:

  • Total lengde: 7,0 cm.
  • Vekt: 68 gr.
Work Sharp Pivot Plus Knivsliper | Arctic-Fritid.no

Å bruke Work Sharp Pivot Plus Knivsliper er en rask, enkel og effektiv måte å slipe en hvilken som helst kniv. Konvekse karbider gjenoppretter raskt en ny egg, mens de finkornede keramiske stengene honer eggen til optimal skarphet.

De konvekse karbidene følger kurven til knivbladet når du skjerper, noe som gjør slipingen enklere og eggen mer konsistent. Pivot Plus har i tillegg et konisk diamantbryne som er ideelt til sliping av serraterte kniver eller annet verktøy.

Work Sharp har den eneste «pull-through» knivsliper serie som skjerper til konveks egg, for overlegen styrke og holdbarhet.

Den kompakte størrelsen gjør det enkelt å bringe med seg Pivot Plus knivsliper, i lommen, ryggsekken eller fiskevesken.

Spesifikasjoner:

  • Total lengde: 8,9 cm.
  • Vekt: 68 gr.
Work Sharp Pivot Pro Knivsliper | Arctic-Fritid.no

Å bruke Work Sharp Pivot Pro Knivsliper er en rask, enkel og effektiv måte å slipe kniv, saks eller hageverktøy til konveks egg, for overlegen styrke og holdbarhet. Konvekse karbider gjenoppretter raskt en ny egg, mens de finkornede keramiske stengene honer eggen til optimal skarphet.

De konvekse karbidene følger kurven til knivbladet når du skjerper, noe som gjør slipingen enklere og eggen mer konsistent. Pivot Pro har i tillegg en egen slipemodul for hageverktøy, egen slipemodul for sakser samt et diamantbryne som er ideelt til sliping av kniv og øks etc.

Slipemodulen for sakser kan tas ut av håndtaket for enklere bruk når du måtte trenge det.

Work Sharp har den eneste «pull-through» knivsliper serie som skjerper til konveks egg, for overlegen styrke og holdbarhet.

Spesifikasjoner:

  • Total lengde: 19,3 cm.
  • Vekt: 180 gr.
Work Sharp AGS Knivslipesett | Arctic-Fritid.no

Work Sharp AGS Knivslipesett er en komplett, allsidig og justerbar knivsliper. De 3-sidige roterende bryneplatene har grove og fine diamantbryner for sliping av kniven, mens de finkornede keramikkbrynene honer og setter en skarp egg på en hvilken som helst kniv.

Slipevinkel kan justeres til 15°, 17.5°, 20°, 22.5° og 25° og etter bruk pakkes AGS Knivslipesett enkelt sammen i en kompakt oppbevaringsboks.

AGS Knivslipesett er designet sammen med den kjente knivdesigneren Ken Onion og er et drømmeverktøy for enhver kniventusiast.

Spesifikasjoner:

  • Total lengde: 24,8 cm.
  • Vekt: 590 gr.

Se våre bruksanvisninger og instruksjonsvideoer med tips og triks til sliping av alle dine kniver.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.