Friluftsliv

Light My Fire klassiske turbestikk og tennstål

Light My Fire klassiske turbestikk og tennstål | Arctic-Fritid.no

Light My Fire klassiske turbestikk og tennstål produseres av et svensk selskap som har valgt å produsere sine kvalitetsprodukter hjemme i Sverige. Kortere leveringstider og færre unødvendige transporter. Det er bra for sluttproduktet og det er bra for miljøet.

Light My Fire ble etablert i 1995 og produserer i dag praktiske produkter som matbokser, bestikk, tennstål og annet turutstyr for livet i villmarken. Produktene produseres delvis i bioplast som er en plantebasert plast.

Se hele utvalget i nettbutikken og legg gjerne igjen en kommentar nedenfor hvis du ønsker å se andre produkter / farger fra Light My Fire i nettbutikken.

Light My Fire FireLighting Kit - CocoShell | Arctic-Fritid.no

Light My Fire FireLighting Kit er den idiotsikre måten å gjøre opp ild på. Det svenske FireSteel 2.0 Scout Fire Starter (tennstål) er laget av en slitesterk magnesiumlegering som holder til ca. 3,000 strikes.

FireSteel 2.0 Scout produserer et gnistregn med en temperatur på ca. 3,000 grader og fungerer under alle værforhold. Tennstålet er også trygt å bruke når du skal tenne gassbrennere eller grillen.

Tinder-on-a-Rope er laget av dyrket furu (tyri) fra høylandet i Honduras og inneholder 80% harpiks, noe som gjør dem ekstremt enkle å tenne, selv når de er våte.

FireLighting Kit inkluderer også Grandpa’s FireFork. Laget av rustfritt fjærstål, fester denne allsidige «pølsepinnen» praktisk talt til enhver trepinne. De buede ende-punktene holder alt fra marshmallows til grillpølsen, trygt over bålet.

Light My Fire LunchKit BIO - SandyGreen | Arctic-Fritid.no

Light My Fire LunchKit – Sandygreen er et moderne og klassisk alt-i-ett sett som inneholder alt du trenger for å tilberede og spise et måltid utendørs. LunchKit pakkes til en enhet og passer perfekt i ryggsekken eller piknikkurven.

Alle komponentene er laget av biobasert plast som er 100% fri for BPA. Et flott sett til å ha med på tur i både skogen og på fjellet, eller som matpakke, til skole eller jobb. Tåler både oppvaskmaskin og microbølgeovn.

Designet spesielt for Light My Fire av den skandinaviske designeren Joachim Nordwall.

Light My Fire TinderSticks | Arctic-Fritid.no

Light My Fire TinderSticks er den mest naturlige måten for å gjøre opp ild, eller å tenne opp grillen. TinderSticks er laget av dyrket furu (tyri) fra høylandet i Honduras og inneholder 80% harpiks, noe som gjør dem ekstremt enkle å tenne, selv når de er våte.

TinderSticks er dagens modell av 90-tallets MayaSticks.

På grunn av det høye harpiksinnholdet brenner de med høyere temperatur og lengre enn papir eller parafin – en eller to pinner er nok til å tenne ethvert bål. Det høye harpiksinnholdet er også nøkkelen til evnen å brenne under alle værforhold.

Ikke bruk skadelige kjemikalier som slipper ut giftige røyk, bruk de naturlige og miljøvennlige TinderSticks.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.