Røyking av mat

Montering av Hobbyrøykeriet Normann

Montering av Hobbyrøykeriet Normann | Arctic-Fritid.no

Montering av Hobbyrøykeriet Normann – Røykeriet leveres flatpakket i elementer, komplett med monteringsbeskrivelse og veileder til røyking av mat. I tillegg har Matrøyk laget en liten video som viser deg de viktigste delene av monteringsprosessen. Klikk her for å laste ned montering- og materialbeskrivelse.

Lykke til med montering av hobbyrøykeriet og nyt muligheten til å kunne røyke din egen mat.

MONTERINGSVIDEO

Hobbyrøykeriet Normann er laget av gran, en tresort som egner seg godt til røykhus. Vegger er panelert med profiler som unngår at vann blir liggende. Røykhuset har flere funksjoner og leveres komplett med alle nødvendige innredningsdetaljer.

Røykeriet leveres fra lager på Nøtterøy, med eller uten den unike røykutvikleren og kommer flatpakket i elementer. Monteringsveiledning og bruksveiledning følger med i pakken.

Når du mottar røykeriet så kan taket med fordel dekkes med takpapp, shingel eller takplater og selve røykhuset kan males hvis det skal stå ute, gjerne med maling basert på planteoljer (f.eks. Liwos).

Hobbyrøykeriets design er internasjonalt beskyttet gjennom «The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)» med registreringsnummer DM/206323. Kopiering av produktet er ikke tillatt.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.