Isfiske

Røyefiske på isen

Røyefiske på isen | Arctic-Fritid.no

Vinteren er over oss og ingenting er da som røyefiske på isen, et fiske som kan være mer spennende enn folk flest tror. Isfiske etter røya i nord-norge var en besettelse på 80-tallet, men så ble det mye fisk på den hjemmelagde polarskjea i messing og markkrok godt egnet med gaudaost, en sikker vinner.

Tiden har endret seg og til røyefiske på isen har vi i dag gjerne 5-6 forskjellige røyeblinker, mormyska, pilker og forskjellige typer agn, med og uten lukt. For min del vil gaudaosten alltid være et foretrukket agn, men nå har røyeblinken fått litt rødfarge og markkroken er byttet ut med en treble lyskrok med rødt hode.

Er fisken aktiv så er det som oftest store røyeblinker med kort fortom som gjelder. Hvis det derimot er dårlig bitt, spesielt når det kommer til røyefiske, kan det lønne seg med mindre blink og lengre fortom, kanskje må du helt ned i mormyshka størrelse.

Vi fører et bredt utvalg isfiskeutstyr til fiske etter røye og ørret, kvalitetsutstyr fra bl.a. Wiggler, Marinor og Fladen. Når du skal ut på isfiske er det viktig at utstyret er av god kvalitet, ispiggene er på plass og at du har noe å varme deg på som en ekstra sikkerhet på kalde dager.

Vi må følge med i tiden og derfor utvider vi utvalget i isfiskeutstyr nærmest ukentlig.

Velkommen til en alltid hyggelig handel!

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.