Røyking av mat

Ditt eget røykeri med røykeskap fra Matrøyk

Ditt eget røykeri med røykeskap fra Matrøyk | Arctic-Fritid.no

Nå kan du enkelt få ditt eget røykeri med røykeskap fra Matrøyk. Kaldrøyking av matvarer, kjøtt- og fiskeprodukter er en fritidsinteresse som vokser raskt og med riktig tilbehør til røyking er det nærmest ingen begrensning for hva du kan røyke med et flott og velsmakende resultat.

Hobbyrøykeriet Normann | Arctic-Fritid.no

Hobbyrøykeriet Normann er laget av gran, en tresort som egner seg godt til røykhus. Vegger er panelert med profiler som unngår at vann blir liggende. Røykhuset har flere funksjoner og leveres komplett med alle nødvendige innredningsdetaljer.

Hobbyrøykeriet kan tilpasses de fleste røykgeneratorer som er i markedet.

Plasser hobbyrøykeriet ute i hagen hjemme eller på hytta, gjerne på et skyggefullt sted for at temperaturen alltid holdes så lav som mulig. Ved kaldrøyking skal ikke temperaturen overstige 32 ºC.

Ta gjerne turen innom våre oppskrifter før du går i gang med ditt eget røykeri med røykeskap fra Matrøyk. Les også artikkelen, riktig mengde røyk i røykeriet.

Hvis du ønsker å prøve kaldrøyking av matvarer, kjøtt- og fiskeprodukter før du går til anskaffelse av røykhus så kan vi anbefale våre dansk-produserte røykepinner, Smokepin.

Smokepins er kanskje verdens enkleste kaldrøykingsmetode til røyking av matvarer, kjøtt og fisk. Ingen ovn, kjølerør eller termometer er nødvendig. Smokepin™ produseres av Skandinavisk Røgsystem IVS i Danmark og er godkjent av næringsmiddelindustrien.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.