Grilling

Sammenleggbar turgrill og røykeri

Sammenleggbar turgrill og røykeri | Arctic-Fritid.no

Sammenleggbar turgrill har den senere tid blitt en suveren erstatning til dagens engangsgriller. Med AjLarsen’s BarbIQ får du et utall av bruksmåter, et multifunksjonelt turkjøkken og ildsted som kan brukes med alle tradisjonelle brensle.

Er du på tur og dagens fangst skal steikes eller røykes, pølsene grilles eller kaffekjelen kokes så har du i BarbIQ et universalt ildsted som enkelt monteres og brukes i kombinasjon med brennbart trevirke, grillkull, tennbriketter, smokepins samt sprit- og gassbrennere.

Har du kanskje ligget på isen med pilkestikken og kjent varmen fra grillen og lukten fra varmrøykt eller nygrillet ørret mens spenningen har vært til å ta og føle på? Med BarbIQ sammenleggbar turgrill tilbereder du de herligste måltider utendørs og grillet eller varmrøykt fisk smaker fantastisk også på vinteren. Bruksområdet er enormt da grillen er lett å ta med, krever minimalt med plass og dekker behovet til 2-3 voksne personer.

Turgrillen tar minimalt med plass i ryggsekken, gir god vindbeskyttelse og avgir minimalt med varme til underlaget. Med andre ord den mest allsidig turgrillen på markedet. Leveres komplett med transportbag, grillrister og brannmatte til beskyttelse av underlaget.

Kaldrøyking – Det er en kjent sak at Smokepins er en fantastisk røykutvikler til kaldrøyking i f.eks. kulegrillen, ikke noe søl med spon og kun ren og god røyk. Vi har testet Smokepins i BarbIQ turgrill, med grillmatten til lokk ga også dette fantastiske resultater, les mer her.

Turgrillen er også suveren til varmrøyking sammen med SAVU Røykposer. Med andre ord, det komplette turkjøkken!

Kjøp din BarbIQ turgrill i dag og tilbered maten utendørs, hvor som helst og når som helst.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.