Røyking av mat

Smokepins røykutvikler med nye smaker

Smokepins røykutvikler med nye smaker | Arctic-Fritid.no

Mange har allerede stiftet bekjentskap med Smokepins av Bøk og OR. Nå kommer Smokepins røykutvikler med nye smaker, hele 4 nye tresorter legges til i vårt sortiment.

Kanskje er dette verdens enkleste kaldrøykingsmetode til kaldrøyking av matvarer, kjøtt og fisk. Ingen ovn, kjølerør eller termometer er nødvendig. Smokepins produseres av Skandinavisk Røgsystem IVS i Danmark og er godkjent av næringsmiddelindustrien.

Smokepins er produsert av fin trespon, vann og bindemiddel ekstrahert av raffinert hardved. Røyketiden er opp mot 1 time og 30 minutter per røykepinne, avhengig av vind / trekk, luftfuktighet og utetemperatur.

Kirsebær er bra til fjørfe, svinekjøtt og oksekjøtt. Noen sier at kirsebærtre er den beste tresorten til røyking av mat.

Eik er perfekt til spareribs, rødt kjøtt, svin, fisk og kraftig viltkjøtt.

Eple gir en mild subtil fruktig smak, litt søt. Passer bra til røyking av svinekjøtt, fjørfe, sjømat og ost. Gir skinnet på fjørfe en behagelig brunfarge.

Hickory har en søt til sterk smak uten å være bitter og er perfekt til røyking av svinekjøtt, skinke, biff, ost og grønnsaker.

Det er en kjent sak at Smokepins er en fantastisk røykutvikler til kaldrøyking i f.eks. kulegrillen, ikke noe søl med spon og kun ren og god røyk. Vi har testet Smokepins også i den lille turgrillen til BarbIQ, med grillmatten til lokk ga også dette fantastiske resultater, les mer her.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *