Fiske

INNO har markedets beste Bombarda dupp

INNO har markedets beste Bombarda dupp | Arctic-Fritid.no
Bombardafiske | Arctic-Fritid.no

Etter nærmere 2 år med INNO Bombarda våger vi nå påstanden om at INNO har markedets beste Bombarda dupp.

INNO Bombarda er utviklet av dansken Martin Buch, et patentbeskyttet dupp som har vært på markedet siden 2014. INNO duppene har løst en del av de problemene en har hatt med tradisjonelle bombarda dupper og er helt klart et av de mest spennende tilskudd til bombardafisket på flere tiår. Målet har vært å utvikle et bombarda dupp som kaster langt uten at fortommen henger seg opp i hovedlinen, selv når det fiskes under de vanskeligste forhold.

Markedets beste Bombarda dupp er meget enkel å montere / demontere via en crosslock eller svivel som hektes på inno-sticken og gir dessuten en høy grad av fleksibilitet, da den også kan brukes montert utelukkende i bakenden, som belastning til f.eks. spinnfiske i rennende vann. På grunn av innosticken som sleper langs bunnen, er det heller ikke så lett å sette seg fast. Skal du velge Bombarda eller CLICK? | Se også vår guide Rigging av INNO Bombarda.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.