Overlevelse

Seven OceanS nødrasjoner sikrer en balansert diett

Seven Oceans nødrasjoner sikrer en balansert diett | Arctic-Fritid.no

Seven OceanS nødrasjoner for livbåter og redningsflåter sikrer en balansert diett for overlevende på sjøen, eller under en beredskapssituasjon i eller utenfor hjemmet. Seven OceanS er godkjent over hele verden for bruk i livbåter og redningsflåter. Pakningen har instruksjoner på 14 språk og “emergency rations” næringsinnhold er så optimalt som mulig i forhold til volum.

Seven OceanS Emergency Rations - 1pk/500g | Arctic-Fritid.no

Seven OceanS Emergency Rations er en nødrasjon først og fremst utviklet for bruk om bord i redningsflåter og livbåter, imidlertid kan rasjonene som har opp mot 5års holdbarhet brukes i enhver krise- eller beredskapssituasjon som krever nødproviant med lang holdbarhet.

Ingredienser: Hvetemel, vegetabilsk fett (palme), sukker og vitaminer (C/B1/B6). Kan inneholde spor av melk og soya.

Seven OceanS nødrasjoner leveres i pakke à 500gr fordelt på 9 barer à 55,6gr. 500gr gir ca. 2,500kcal. Produktet krever ingen tilberedning og kan spises direkte fra esken. Husk å drikke mye vann.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.