Førstehjelp

Tourniquet Combat Application

Tourniquet Combat Application | Arctic-Fritid.no

Tourniquet Combat Application (turnike) brukes ved livstruende blødning fra ekstremitet der det ikke har vært mulig å stanse blødningen på annen måte. En turnike kan normalt stå på i opptil 2 timer uten å gjøre skade.

Last ned NKT-Traume sin anbefaling vedr. bruk av turnike.

BCB Combat Tourniquet | Arctic-Fritid.no

BCB Combat Tourniquet er et livreddende verktøy når det er nødvendig å stoppe større blødninger i armer og bein. Solid velcro sikrer godt hold selv ved hardhendt bruk av snurrepinnen / oppstramming. Hvitt felt for påtegning av tidspunkt for applikasjon.

Vekt: ca. 60gr.

Se også våre militære trykkbandasjer fra TraumaFix.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.