Røyking av mat

Vakuumposer og vakuumpakker

Vakuumposer og vakuumpakker | Arctic-Fritid.no

Med Brecom Vakuumposer og vakuumpakker er det enkelt å ta vare på de gode råvarene og forlenge holdbarheten på kjøtt- og fiskeprodukter med 3 til 5 ganger. Bruk vakuumposer som er godkjent for frysing og microbølgeovn.

Brecom Vakuumpakker VR-150 | Arctic-Fritid.no

Med Brecom Vakuumpakker VR-150 leveres med demoposer / rull og har innebygd kutter og marineringsfunksjon.

Vakumpakker du maten så holder den seg ekstra lenge, fordi maten ikke får tilførsel av luft/oksygen. Vakumpakket mat opprettholder sin tekstur og utseende, fordi mikroorganismer som gjær og mold ikke kan vokse i et vakuum.

Du kan vakuumpakke nærmest alt; matvarer med høyt væskeinnhold vil ikke tørke ut, tørre matvarer som f.eks. sukker forblir like gode fordi de ikke får absorbere fuktighet og matvarer som inneholder mye fett og oljer vil ikke bli harske.

Spesifikasjoner:

 • Enkle innstillinger.
 • Valg type vakuumering: Skånsom / Normal.
 • Valg type mat: Fuktig / Tørr.
 • Marineringsfunksjon: Ja.
 • Innebygd kutter for rull: Ja.
 • Vakuumerings tid: 10-20 sek.
 • Sveiseflate: 28 cm – 3 mm bred sveiselist, 30 cm lang.
 • Max bredde pose / rull: 30 cm.
 • Max trykk: 600 – 800 mbar.
 • Sugeeffekt: ca. 12L/m.
 • Vekt: 1,75 kg.
 • Dimensjoner: 340 x 150 x 64 mm.
 • Strøm: 220V og 12V DC.
 • Tilpasset husholdningsbruk.
Brecom Vakuumposer 20x30cm | Arctic-Fritid.no

Med Brecom Vakuumposer 20x30cm er det enkelt å ta vare på de gode råvarene og forlenge holdbarheten på kjøtt- og fiskeprodukter med 3 til 5 ganger. Bruk vakuumposer som er godkjent for frysing og microbølgeovn.

Spesifikasjoner:

 • Antall: 50 stk.
 • Bredde: 20 cm.
 • Lengde: 30 cm.
Brecom Vakuumposer 25x35cm | Arctic-Fritid.no

Med Brecom Vakuumposer 25x35cm er det enkelt å ta vare på de gode råvarene og forlenge holdbarheten på kjøtt- og fiskeprodukter med 3 til 5 ganger. Bruk vakuumposer som er godkjent for frysing og microbølgeovn.

Spesifikasjoner:

 • Antall: 50 stk.
 • Bredde: 25 cm.
 • Lengde: 35 cm.
Brecom Vakuumposer 20x500cm - 2pk | Arctic-Fritid.no

Med Brecom Vakuumposer 20x500cm er det enkelt å ta vare på de gode råvarene og forlenge holdbarheten på kjøtt- og fiskeprodukter med 3 til 5 ganger. Bruk vakuumposer som er godkjent for frysing og microbølgeovn.

Spesifikasjoner:

 • Antall: 2 ruller à 20x500cm.
 • Bredde: 20 cm.
 • Lengde: 500 cm.
Brecom Vakuumposer 28x500cm - 2pk | Arctic-Fritid.no

Med Brecom Vakuumposer 28x500cm er det enkelt å ta vare på de gode råvarene og forlenge holdbarheten på kjøtt- og fiskeprodukter med 3 til 5 ganger. Bruk vakuumposer som er godkjent for frysing og microbølgeovn.

Spesifikasjoner:

 • Antall: 2 ruller à 28x500cm.
 • Bredde: 28 cm.
 • Lengde: 500 cm.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.