Diverse

Batterikompatibel hodelykt fra NexTorch

Batterikompatibel hodelykt fra NexTorch | Arctic-Fritid.no

Etter at NexTorch myStar kom på markedet har spørsmålet «Er det ikke mulig å bruke vanlige batteri?» ofte blitt fremlagt. Hittil har svaret på dette vært nei, men denne tiden er nå forbi. myStar R er en batterikompatibel hodelykt fra NexTorch hvor du kan velge å skifte ut det kraftige oppladbare batteriet med 3 stk AA batterier. Utrolig praktisk om du befinner deg på et sted uten lademuligheter.

Nextorch myStar R Hodelykt - 760 lm | Arctic-Fritid.no
Nextorch myStar R Hodelykt - 760 lm | Arctic-Fritid.no

Nextorch myStar R Hodelykt er utstyrt med NEXTORCH patenterte «Fresnel Lens Fokus Technology» og har 360 graders fokusjusteringen, slik at du kan fritt justere fokus fra en fokusert stråle til flom lys uavhengig av rotasjonsretning.

myStar R hodelykten er batterikompatibel og du kan velge å skifte ut det kraftige oppladbare batteriet med 3 stk AA batterier. Utrolig praktisk om du befinner deg på et sted uten lademuligheter.

Ved å bruke OSRAM® P9 LED, leverer myStar R opp til 760 lumen via et oppladbart 3000mAh høy kapasitet lithium polymer batteri, som sikrer lettere vekt og lengre batterilevetid. Lykten kan også bruke 3 stk AA batterier, som gir opp til 600 lumen.

Designet på hodebåndet gjør at vekten på hodelykten blir jevnt fordelt, for beste komfort under langtids bruk. myStar er det ideelle valget til fjellklatring, grottevandring, villmarksliv og industri.

myStar R støtter bruk av eksterne strømkilder som laptop, billadere, solcelleladere og powerbanks, til lading og bruksstrøm.

Spesifikasjoner:

  • Led: OSRAM® P9 LED.
  • Lysstyrke: 760 lm / 245 lm / 28 lm / S.O.S.
  • Batterilevetid: 4,45 timer / 8,15 timer / 81 timer / –.
  • Rekkevidde: 220 meter / 124 meter / 42 meter.
  • Batteri: 3000 mAh Li-Pol batteri (Lades via USB) / 3 stk AA batterier.
  • Klassifisering: IPX4.
  • Materiale: Aluminium og polymer.
  • Støtsikker: Fallhøyde 1 mtr.
  • Farger: Sort/grå.
  • Vekt inkl. batteri: 175 g (75 g lyktehode).

Se også Nextorch myStar R AA med 3 stk AA batterier og hele 600 lumen.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.