Fiske

Jegertvillingenes slukesker Eventyrmix og Blå Strek

Jegertvillingenes Blå Strek og Eventyrmix | Arctic-Fritid.no

Jegertvillingenes slukesker Eventyrmix og Blå Strek – Jegertvillingene er kjent fra TV og sosiale medier for sitt ærlige vesen og sin kjærlighet for fiske og friluftsliv. Marinor har sammen med Jegertvillingene utviklet slukeskene, Eventyrmix og Blå Strek, som begge har miljøvennlig emballasje og er retroinspirert av vanedannende gleder fra en svunnen tid.

Jegertvillingenes Blå Strek | Arctic-Fritid.no

Jegertvillingenes Blå Strek er et sluksett for fiske etter sjøørret, sammensatt i samarbeid med «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen, for å gi deg den beste fiskeopplevelsen.

Inneholder: Sognesilda 40g, Marinorsilda 40g og Herring Jig 26g.

Jegertvillingenes Eventyrmix | Arctic-Fritid.no

Jegertvillingenes Eventyrmix er et sluksett for ferskvannsfiske, sammensatt i samarbeid med «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen, for å gi deg den beste fiskeopplevelsen.

Inneholder: Dabbo Spinner’n 9g, Sognesilda 7g, Herring Jig 12g og Dabbo Snåsa 12g.

Jegertvillingenes slukesker Eventyrmix og Blå Strek er den perfekte gave til den fiskeinterresserte. Vi fører ellers et utvalg fiskeutstyr rettet mot bombarda- og isfiske. Hos oss finner du fluer til bombardafiske samt klassiske fluer – fiskestenger og fiskesneller fra kjente leverandører som Balzer og Wiggler samt bombarda dupper og tilbehør fra INNO. Til isfiske etter røye og ørret, har vi valgt kvalitetsutstyr fra bl.a. Wiggler, Marinor og Fladen.

INNO Bombarda er utviklet av dansken Martin Buch, et patentbeskyttet dupp som har vært på markedet siden 2014. INNO duppene har løst en del av de problemene en har hatt med tradisjonelle bombarda dupper og er helt klart et av de mest spennende tilskudd til bombardafisket på flere tiår. Målet har vært å utvikle et bombarda dupp som kaster langt uten at fortommen henger seg opp i hovedlinen, selv når det fiskes under de vanskeligste forhold.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.