Kniv- og verktøysliping

Vannsliping på profesjonelt nivå med Work Sharp

Vannsliping på profesjonelt nivå med Work Sharp | Arctic-Fritid.no

Work Sharp har bestemt seg for å bli ledende i verden på knivslipere. De skal tilby knivslipere i god kvalitet for alle behov og med ulike prispunkt, slik at alle skal ha mulighet til å skaffe seg en Work Sharp knivsliper.

Denne prosessen startet sist høst med lansering av fem nye manuelle slipere og en serie elektriske slipere for kjøkkenet. Nå utvides sortimentet ytterligere med to manuelle slipere, en med diamant-/keramikkbryner og en med våtslipestein.

Vannsliping på profesjonelt nivå med Work Sharp!

Work Sharp WHT Våtslipestein | Arctic-Fritid.no

Work Sharp WHT Våtslipestein er et slipesystem med to korninger vannslipestein og vinkeljigger for stødig sliping av kniver og annet eggverktøy. Vannstein sliper raskt og har lang levetid.

Slipesteinen har 1000 og 6000 korning, laget i aluminiumoksyd av høyeste kvalitet. Steinen ligger i en base med sklisikker såle som gir god stabilitet og fungerer som vannoppsamler.

Bruk korning 1000 for å slipe og gjenopprette eggen, deretter brukes korning 6000 som gir en flott «finish» på alle knivtyper.

De to utskiftbare vinkeljiggene på 15° og 17° gjør det enklere å holde en stabil vinkel, slipingen blir stødigere og raskere. Vinkelføringer på 20° og 25° er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Vannsliping på profesjonelt nivå er gjort enkelt. Vinkeljigger, solid og stabil base samt kvalitetsstein gir god presisjon og en bedre slipeopplevelse enn de fleste andre vannbaserte slipesystemer.

Sliper lommekniver og jaktkniver av alle varianter og kan også brukes på kjøkkenkniver.

Work Sharp BSS Knivsliper | Arctic-Fritid.no

Work Sharp BSS knivsliper er et diamant / keramikk slipesystem med 3 grovheter og vinkeljigger som gjør manuell knivsliping enklere, raskere og mer presist enn noen gang.

Diamantplater i medium (400) og fin (800) korning sliper og gjenoppretter eggen meget raskt, mens det finkornede keramikkbryne gir en flott «finish» på alle knivtyper.

Den innovative «Pivot Response» funksjonen lar slipeplaten følge kurvene til knivbladet. Systemet kan låses for å gi en stiv slipeoverflate som igjen gir et bredt spekter av slipeapplikasjoner for kniv og verktøy.

Vinkelføringene er utskiftbare på 20° eller 25° og valgfrie å bruke. Vinkelføringer på 15° og 17° er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Vinkeljigger og «Pivot Response» på en solid base gir en enkel, presis og rask måte å slipe kniver på. Sliper lommekniver og jaktkniver av alle varianter og kan også brukes på kjøkkenkniver.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.