Friluftsliv

Swedish FireSteel Army

Swedish FireSteel | Arctic-Fritid.no

Swedish FireSteel Army ble opprinnelig utviklet for det svenske forsvaret og har et meget slitesterk tennstål laget i en magnesiumlegering som holder til ca. 12,000 strikes. FireSteel Army lagerføres i fargene, cocoshell og slatyblack.

Swedish FireSteel 2.0 Army er alt du trenger for å tenne bålet ditt i all slags vær. FireSteel produserer et gnistregn med en temperatur på ca. 3,000 grader og fungerer under absolutt alle værforhold. Tennstålet er også trygt å bruke når du skal tenne gassbrennere eller grillen.

FireSteel 2.0 Army har innebygd nødfløyte, er lett i vekt og er et kompakt og pålitelige tennstål som er praktisk å pakke med seg i bukselommen eller ryggsekken.

Spesifikasjoner:

  • Størrelse: 95 x 26 x 15 mm.
  • Vekt: 50 gr.

Se også Light My Fire FireLighting Kit med det svenske FireSteel 2.0 Scout Fire Starter (tennstål) som er laget av en slitesterk magnesiumlegering og holder til ca. 3,000 strikes.

Light My Fire er et svensk selskap som har valgt å produsere sine kvalitetsprodukter hjemme i Sverige. Kortere leveringstider og færre unødvendige transporter. Det er bra for sluttproduktet og det er bra for miljøet.

Light My Fire ble etablert i 1995 og produserer i dag praktiske produkter som matbokser, bestikk, tennstål og annet turutstyr for livet i villmarken. Produktene produseres delvis i bioplast som er en plantebasert plast.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.