Kniv- og verktøysliping

Work Sharp Ken Onion med terningkast 6 i JEGER

Work Sharp Ken Onion med terningkast 6 i JEGER | Arctic-Fritid.no

Et utdrag fra testen av Work Sharp Ken Onion knivsliper sier følgende «Da en moden tomat ble dissekert med et barberblad-skarpt snitt, gikk jeg over i euforisk hvilepuls». Les hele testen her, Work Sharp Ken Onion med terningkast 6 i JEGER.

Work Sharp Ken Onion knivsliper | Arctic-Fritid.no
Work Sharp Ken Onion knivsliper | Arctic-Fritid.no

Work Sharp Ken Onion knivsliper er utviklet i samarbeid med knivmakeren Ken Onion. Den er utviklet spesielt for å kunne slipe alle typer kniver. Med justerbar «eggvinkel», justerbar hastighet og en unik slipebåndteknologi sliper den lommekniver, jaktkniver, serraterte kniver, kjøkkenkniver, slaktekniver etc. på en meget presis måte.

Work Sharp Ken Onion knivsliper har justerbar «eggvinkel» fra 15° til 30° (1° intervall), variabel hastighet og høykvalitet slipebånd fra Norton.

Ken Onion Edition er designet for å slipe alle typer kniver ved hjelp av justerbar vinkelinnstilling, motor med justerbar hastighet og brede fleksible slipebånd. Profesjonelle knivmakere som Ken Onion har alltid brukt båndslipere for å få en optimal og skarp «egg» på sine kniver. Nå er den samme teknologien tilgjengelig for alle. Work Sharp og Ken Onion har designet en kniv- og verktøysliper som ligger helt i tet når det gjelder knivsliping.

Work Sharp Ken Onion Edition er testet av utallige uavhengige magasiner rundt omkring i verden, alltid med topp resultat.

Les siste testen i JEGER her, Work Sharp Ken Onion med terningkast 6 i JEGER.

NB! WSKTS slipebånd kan også brukes til Ken Onion knivsliper, da de har samme lengde, men er smalere enn standard KO slipebånd. Se forøvrig alt ekstrautstyr KO knivsliperen kan bygges ut med.

Medfølger:

  • Work Sharp Ken Onion kniv- og verktøysliper.
  • 1 x P120 Ekstra grovt slipebånd.
  • 1 x X65 Grovt slipebånd.
  • 1 x X22 Medium slipebånd.
  • 1 x X4 Fint slipebånd.
  • 1 x P6000 Ekstra fint slipebånd.

Se våre bruksanvisninger og instruksjonsvideoer med tips og triks til sliping av alle dine kniver.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.