Kniv- og verktøysliping

Presisjonssliping med Work Sharp PAJ Presisjon Knivsliper

Presisjonssliping med Work Sharp PAJ Presisjon Knivsliper | Arctic-Fritid.no

Presisjonssliping med Work Sharp PAJ Presisjon knivsliper via et justerbart, «3-kornet» knivslipesystem som gir høy presisjon og stabil repetisjon. Slipevinkelen kan enkelt justeres fra 15° til 30° (1° intervall), for å slipe både jaktkniver og kjøkkenkniver.

Work Sharp PAJ Presisjon Knivsliper | Arctic-Fritid.no
Work Sharp PAJ Presisjon Knivsliper | Arctic-Fritid.no

Presisjonssliping med Work Sharp PAJ knivsliper via et justerbart, «3-kornet» knivslipesystem som gir høy presisjon og stabil repetisjon.

Terningkast 5 i JEGER 7.2021, les hele testen.

Tri-Brasive™ slipesystemet inkluderer grov og fin diamant (320 og 600 korning) for raskt sliping av kniven, samt en finkornet keramikkplate for å hone eggen til barblad skarphet.

En stabil base og et innovativt V-Block Clamp™ -design sikrer raskt og sikkert kniven slik at du får nøyaktig samme slipevinkel hver gang.

PAJ Presisjon knivsliper er for den som ønsker stor nøyaktighet, raskt og enkelt.

  • 15° til 30° slipevinkel (1° intervall).
  • Grov og fin diamant (320 og 600 korning).
  • Finkornet keramikkplate.
  • Solid og stødig slipebase.

Se også Work Sharp AGS Knivslipesett som er en komplett, allsidig og justerbar knivsliper, hvor de 3-sidige roterende bryneplatene har grove og fine diamantbryner for sliping av kniven, mens de finkornede keramikkbrynene honer og setter en skarp egg på en hvilken som helst kniv.

Work Sharp knivslipere er vår bestselger med flere tusen fornøyde brukere i Norge. Work Sharp er kjent for sin kvalitet og sine funksjonssikre knivslipere, uansett hvilken modell du velger vil du få et topp resultat, rask og enkelt!

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.