Fiske

Bombarda INNOvative Float

INNO har markedets beste Bombarda dupp | Arctic-Fritid.no

Bombarda INNOvative Float (INNO Bombarda) er utviklet av dansken Martin Buch, et patentbeskyttet dupp som har vært på markedet siden 2014. INNO duppene har løst en del av de problemene en har hatt med tradisjonelle bombarda dupper og er helt klart et av de mest spennende tilskudd til bombardafisket på flere tiår.

Som bombardafisker har du sannsynligvis opplevd hvor effektivt fiske etter ørret og andre fiskeslag er, med nettopp bombarda dupper.

Lange presise kast – aktivt og inspirerende fiske på forskjellige vanndyp. En fin måte å imitere små agn og fluer i forskjellige hastigheter med mange spinnestopp på vei inn igjen. Klar for nok et langt kast i en annen retning for å oppsøke din neste fisk og en spennende fight med drømmefisken.

Men dette er ikke alltid tilfelle, og du har sannsynligvis alt for ofte opplevd at fortommen henger seg opp i hovedlinen, kast etter kast. Dette er grunnen til at INNO Bombarda ble utviklet.

Bombarda INNOvative Float (INNO Bombarda) er et bombarda dupp som kaster langt uten at fortommen henger seg opp i hovedlinen, selv når det fiskes under de vanskeligste forhold.

INNO Bombarda og INNO Click består av kropp og en pinne (inno-stick) med øyne i begge ender, og ikke et rør som andre Bombarda dupper. Et veldig enkelt, genialt og patentert system, hvor du binder senen inn i hver ende. Øverst på duppen mot fiskestanga er det en krok (crosslock) som kan åpnes, og dermed kan du raskt bytte mellom de forskjellige INNO Duppene eller til annet redskap, enkelt, og uten å binde nye knuter.

Se også vår guide Rigging av INNO Bombarda.

Bombardafiske | Arctic-Fritid.no
INNO CLICK Pakketilbud | Arctic-Fritid.no

Trenger du ny fiskestang til bombardafisket? Hurricane Nordic Native Fiskestenger er en moderne stangserie utviklet for å passe til alt fra abborfiske til større sjøørrett. Stengene er produsert i 100% kullfiber, har en slank klinge (3 og 4-delt), split-handle i kork, rustfrie stangringer med titanforsterkede keramiske innlegg og et solid snellefeste. Hurricane Nordic Native er laget med fokus på kvalitet, uten fordyrende detaljer.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.