Fiske

Hurricane Nordic Native Fiskestenger

Hurricane Nordic Native Fiskestenger | Arctic-Fritid.no

Hurricane Nordic Native Fiskestenger er en moderne stangserie utviklet for å passe til alt fra abborfiske til større sjøørrett. Stengene er produsert i 100% kullfiber, har en slank klinge (3 og 4-delt), split-handle i kork, rustfrie stangringer med titanforsterkede keramiske innlegg og et solid snellefeste. Hurricane Nordic Native er laget med fokus på kvalitet, uten fordyrende detaljer.

Nordic Native 8' 5-20g | Arctic-Fritid.no

En virkelig fin og lett stangserie til det lettere fisket og fjellfiske. Lagerføres i 7′ 3-15g, 8′ 5-20g og 9′ 7-28g.

Nordic Native 10' 8-32g | Arctic-Fritid.no

Nordic Native 10′ 8-32g er en 4-delt, fin og lett sjøørretstang, perfekt til kystfiske såvel som bombardafiske.

Se også våre komplette fiskesett sammensatt av Nordic Native stangserie, Ryobi Oasys haspelsneller og Stroft LS monofilament. Suverene fiskesett, tilpasset det lettere fisket og større sjøørretfiske.

RYOBI Oasys er en superjevn og pålitelig haspelsnelle, produsert i grafitt og duraaluminium. Oasys høye utveksling (5,1:1) og wobblerfrie rotorsystem gir en supermyk gange og fiskefølelse ut over det vanlige. Presisjonstilvirket gear i messing og 4 rustfrie kulelager gir høy slitestyrke. Sveiven har et sveivhåndtak i mykt materiale for beste grep og felles enkelt ut ved å trykke på en knapp.

Stroft LS er en myk low stretch fiskesene som gir lange kast, takket være en unik herding med Silicon-PTFE som gir meget lav friksjon og suverene kastekvaliteter gjennom hele senas levetid. Senen er laget av en spesiell polyamidblanding for å få en sene med lite strekk og enorm styrke. Basert på tester er dette den monofilament senen som kommer nærmest strekkevne egenskapene til et multifilament snøre.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.