Fiske

INNO Insulator holder deg varm på fingrene

INNO Insulator holder deg varm på fingrene | Arctic-Fritid.no

INNO Insulator holder deg varm på fingrene når fisket foregår under kalde forhold. Det er danske Bombardashop, produsenten av den velkjente INNO Bombarda duppen som står bak også denne geniale nyheten.

INNO Insulator | Arctic-Fritid.no

Med INNO Insulator er det slutt på kalde fingre under høst- og vinterfiske, legges enkelt rundt snellefeste og snellefot for å isolere mot dette kjølige materialet.

INNO Insulator holder deg varm på fingrene og gir deg et godt grep rundt fiskestangen, pilkestikken, isboret og for ikke å glemme isskrapen, når isen må fjernes fra bilvinduet.

Lagerføres i 2 farger, orange og sort.

INNO produktene er utviklet av dansken Martin Buch. Det startet med INNO Bombarda, et patentbeskyttet dupp som har vært på markedet siden 2014. INNO duppene har løst en del av de problemene en har hatt med tradisjonelle bombarda dupper og er helt klart et av de mest spennende tilskudd til bombardafisket på flere tiår. Målet har vært å utvikle et bombarda dupp som kaster langt uten at fortommen henger seg opp i hovedlinen, selv når det fiskes under de vanskeligste forhold.

INNO Bombarda og dets nye familiemedlem INNO Click har tatt norske fiskere med storm, suverene dupper som er flotte å kaste med, går meget bra i vannet, holder dybden ved hurtig innsveiving og fortommen henger seg ikke fast i hovedlinen.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.