Røyking av mat

ProQ Kaldrøykgenerator

ProQ Kaldrøykgenerator | Arctic-Fritid.no

ProQ Kaldrøykgenerator fra Mac`s BBQ er en genial røykutvikler til kaldrøyking av matvarer, kjøtt og fisk. ProQ lagerføres i 2 størrelser, orginalen og artisan (magnum), som begge bruker trestøv / røykemel i størrelse 0,3-1mm. Med ProQ kaldrøykgenerator, kan du kaldrøyke i kullgrill, uten at temperaturen blir for høy, og røykesponet utnyttes samtidig svært godt.

PROQ PRODUKTENE ER FORELØPIG ERSTATTET AV MUSTANG

Mac´s BBQ Geniale kaldrøyker | Arctic-Fritid.no

Mac´s BBQ Geniale kaldrøyker (orginalen) og røykutvikler er designet for å produsere røyk i opptil 10 timer, kaldrøykeren bruker trestøv som er av høy kvalitet og hentet fra bærekraftig skog. Kaldrøykeren er mest effektiv i skap som har en kapasitet på mellom 30 og 150 liter.

Kaldrøykeren produserer ren, kjølig røyk i opptil 10 timer og vil fungere i de fleste eksisterende BBQ-griller etc. Dette er den mest kostnadseffektive kaldrøykemetoden på markedet. Les også artikkelen, riktig mengde røyk i røykeriet.

Mac´s BBQ Geniale kaldrøyker kom på markedet i 2010. Kaldrøykeren brukes av kokker, fiskere og jegere rundt om i hele verden for å legge en herlig røyksmak til matvarer som ost, fisk, bacon, skinke, egg og vilt etc.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Rustfritt stål.
  • Mål: 15 x 18 x 4 cm.
  • Vekt: 250 g.
  • 100g trestøv utvikler røyk i opptil 10 timer.
Mac´s BBQ Magnum kaldrøyker | Arctic-Fritid.no

Mac´s BBQ Magnum kaldrøyker (artisan) er en genial røykutvikler og designet for å produsere røyk i opptil 16 timer, kaldrøykeren bruker trestøv som er av høy kvalitet og hentet fra bærekraftig skog. Kaldrøykeren er mest effektiv i skap som har en kapasitet på mellom 150 og 500 liter.

Kaldrøykeren produserer ren, kjølig røyk i opptil 16 timer og er perfekt for kommersiell bruk og de som ønsker å kaldrøyke større volum. Les også artikkelen, riktig mengde røyk i røykeriet.

Mac´s BBQ Magnum kaldrøyker kom på markedet i 2010. Kaldrøykeren brukes av kokker, fiskere og jegere rundt om i hele verden for å legge en herlig røyksmak til matvarer som ost, fisk, bacon, skinke, egg og vilt etc.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Rustfritt stål.
  • Mål: 28 x 25 x 40 cm.
  • Vekt: 770 g.
  • Kapasitet: ca. 300 gram trestøv.

Räuchergold HB 500-1000 er en førsteklasses, avstøvet og renset røykespon / røykemel av Bøk og er perfekt til bruk i denne type røykutviklere. Se også hobbyrøykeriet og vårt utvalget i røykemel.

Vær oppmerksom på at selv om enhetene er av type kaldrøykgenerator, har de et lite område med veldig varm ulming, så ha dette i bakhodet når du velger brukersted.

NB!! Sørg for at disse enhetene ikke brukes innendørs, det kan skape konsentrasjoner av karbonmonoksid som er luktfri og kan være dødelig ved innånding. Bruk kaldrøykeren i et godt ventilert område uten vind og regn og fjern alltid stearinlyset som brukes til å tenne røykesponen når denne har begynt å ulme, lyset må fjernes før du setter kaldrøykeren inn i røykhuset.

Sjekk også ut våre fantastiske Smokepins og les vår historie bak denne røykemetoden, som startet med Henriksens Røgringe.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.