Isfiske

Isfiskeutstyr til fiske på ferskvann- og sjøis

Isfiskeutstyr til fiske på ferskvann- og sjøis | Arctic-Fritid.no

Isfiskeutstyr til fiske på ferskvann- og sjøis finner du hos oss gjennom hele året. Vi lagerfører fiskeutstyr til fiske etter røye og ørret, såvel som til stortorsken på sjøisen. Når du skal ut på isen er det viktig at ispiggene er på plass og at du har noe å varme deg på som en ekstra sikkerhet på kalde dager. Tenk alltid på sikkerheten.

Ritsem 70mm Rød - Kobber | Arctic-Fritid.no

Favorittblinken til røyefisket er Ritsem i messing og kobber. Ritsem 70mm Rød – Kobber er et uunværlig røyeblink, spesielt når det kommer til røyefiske. Blinken har en vekt på 16g, er 70mm lang og leveres i fargene sølv, kobber og gull. Ferdig montert fortom m/agnkrok.

Er fisken aktiv så er det som oftest stor blink med kort fortom som gjelder. Hvis det derimot er dårlig bitt, spesielt når det kommer til røyefiske, kan det lønne seg med mindre blink og lengre fortom, kanskje må du helt ned i mormyshka størrelse.

Se våre Pirat røyeblink, perfekt blink hvis fisken er lite aktiv og bittet er dårlig.

STROFT Vinterline 25m Fluo. Gul | Arctic-Fritid.no

STROFT Vinterline er en høykvalitets sene, spesielt godt egnet for vinterfiske. Kvaliteten på denne senen gjør den til en av de beste isfiskesenene på markedet. Stroft vinterline oppleves som myk og smidig, selv ved temperaturer ned mot -42°C.

En fluoriserende gul isfiskesene som er godt synlig mot omgivelsene, men tilnærmet usynlig for fisken.

Spesifikasjoner:

 • WI-9013: 25m/0,12mm – 1,8kg.
 • WI-9014: 25m/0,14mm – 2,1kg.
 • WI-9016: 25m/0,16mm – 2,9kg.
 • WI-9018: 25m/0,18mm – 3,4kg.
 • WI-9020: 25m/0,20mm – 4,0kg.
 • WI-9022: 25m/0,22mm – 4,9kg.
 • WI-9025: 25m/0,25mm – 6,0kg.
Wiggler Inari ICE3 Combo | Arctic-Fritid.no

Wiggler Inari ICE3 Combo er et godt balansert pilkesett til isfiske med f.eks. røyeblink og balansepilk. Den teleskopiske pilkestikken har et komfortabelt korkhåndtaket, som omfavner ett moderne snellefeste av høy kvalitet og er produsert i kraftig og meget fleksibel kullfiber som gir en sterk ryggrad men myk tupp.

Snellen har en sterk og jevn brems, enkelt skifte mellom høyre- og venstrehåndssveiv og kommer ferdig med 65 meter 0,28mm sene, som gjør dette settet til en perfekt kombinasjon for isfiske etter ørret og røye.

Spesifikasjoner:

 • Lengde stang (åpen): 45cm.
 • Lengde stang (lukket): 23cm.
 • Kulelager: 3+1.
 • Vekt komplett: ca. 180g.

Wiggler leverer et bredt utvalg isbor og isfiskeutstyr av kjent og god kvalitet. Vi har valgt å lagerføre Hurricane X58 som er det rimeligste isboret. Se hele utvalget i Wiggler katalogen og kontakt oss dersom du ønsker pris og leveringstid på modeller vi normalt ikke lagerfører.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.