Fiske

Ørretfluer så tuber og nå laksefluer

Ørretfluer så tuber og nå laksefluer | Arctic-Fritid.no

Ørretfluer så tuber og nå laksefluer, sistnevnte er et av våre nyttårsforsetter for 2021 og bundet på blant annet Ahrex krok. Våre ørretfluer forøvrig har holdt mål og solgt i tusentall over hele landet.

I året som har gått er det Zulu Silver som har skilt seg ut som den store bestselgeren innen fiskefluer, etterfulgt av Telemarkskongen og Verre enn minken. Av fluesortimenter så er det Tubefluer 6 stk til kystfiske som har toppet «hitlisten».

Zulu Silver #8-12 Ørretfluer Dobbelkrok | Arctic-Fritid.no
Tubefluer 6 stk til kystfiske | Arctic-Fritid.no

Finner du ikke favorittflua blant våre fluer, eller ønsker du å kjøpe større partier, da er det bare å sende oss en e-post. Vi har månedlige leveranser og normal leveringstid fra produsent er 3-4 uker.

Fiske med bombarda og fluer er et morsomt og ikke minst spennende fiske og du kan fiske over større områder enn med fluestanga. Vi har tatt frem en del fluer og fluepakker spesielt tilegnet dette spennende fisket.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.