Kniv- og verktøysliping

Work Sharp WSKTS MK2 Knivsliper – Årets NYHET!

Work Sharp WSKTS MK2 Knivsliper - Årets NYHET! | Arctic-Fritid.no

Work Sharp WSKTS MK2 Knivsliper har flere endringer i forhold til den orginale WSKTS knivsliper, noe som gjør den til en enda bedre kniv- og verktøysliper. Endringene vil gjøre det enda enklere og raskere å oppnå et topp resultat ved sliping av alle typer kniver, og andre «eggverktøy».

Work Sharp WSKTS MK2 Knivsliper | Arctic-Fritid.no
Work Sharp WSKTS MK2 Knivsliper | Arctic-Fritid.no
Work Sharp WSKTS MK2 Knivsliper | Arctic-Fritid.no

Work Sharp WSKTS MK2 Knivsliper er en forbedring av den originale Work Sharp Kniv-og Verktøysliper (WSKTS), som var den første knivsliper designet for å slipe alle typer kniver. MK2 har alle funksjonene til den orginale WSKTS, i tillegg har den nå en to-trinns motor og redesignede vinkel-/slipemaler. Vinkelmaler og fleksibel båndteknologi gjør knivene skarpere enn noensinne.

Bygget på den suksessen har den nye MK2 blitt mer brukervennlig. Ved hjelp av en forbedret presisjonsslipings «guide» og 1/2″ x 12″ fleksible slipebånd i grov, medium og fin korning (P80, P220, 6000) er sliperen egnet til å skjerpe ikke bare rette kniver, men også buede kniver, tantoblader, filetkniver, taggete kniver, bukåpnere og nesten alle andre former for knivblad.

Work Sharp WSKTS MK2 Kniv- og verktøysliper har en forbedret presisjonsslipings «guide» for å sikre at du får riktig vinkel hver gang. Veksle raskt mellom 25° vinkel for jakt- og lommekniver og 20° vinkel for tynnere blader og kjøkkenkniver. Den nye «vinkelguiden» har ripebestandig skinn fôr for å beskytte knivbladet under hele slipeprosessen.

To-trinns motor gir lav hastighet og bedre kontroll når du skjerper dine kniver, men gir likevel all kraften du trenger for tyngre sliping på verktøy som gressklipperblader, økser og andre vanlige plen- og hageverktøy. Hastighetskontrollen er ergonomisk plassert og lett tilgjengelig for å gjøre hastighetsregulering raskt og enkelt mens du sliper. Denne kombinasjonen av hastighetskontroll, presisjonsføring og fleksible slipebånd lar deg enkelt slipe knivene til «barberblad skarphet», raskt og nøyaktig.

Profesjonelle knivprodusenter bruker fleksible slipebånd for å sette en sylskarp «egg» på knivbladene sine, og nå kan du ha samme teknologi tilgjengelig når knivene dine blir sløve. Aldri før har en knivsliper vært i stand til så raskt og enkelt å skjerpe et så bredt spekter av kniver.

Work Sharp WSKTS MK2 Kniv- og verktøysliper leveres med detaljert hurtigstartveiledning og brukerhåndbok, samt 3 års garanti.

Se våre bruksanvisninger og instruksjonsvideoer med tips og triks til sliping av alle dine kniver.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.