Fiske

Classic og Compact Juksene fra SeaCatch World

Classic og Compact Juksene fra SeaCatch World | Arctic-Fritid.no
Classic og Compact Juksene fra SeaCatch World er endelig her! Vi sier «endelig» fordi disse juksene er kvalitetsprodukter som kan brukes til juksafiske i mange år uten at de går i stykker, og som ikke svikter når det gjelder som mest. Classic og Compact juksene ble satt i produksjon etter flere ti-år med utprøving av jukser, harper og juksasett som ikke ble funnet gode nok for en hobbyfisker som fisket regelmessig. For å bøte på dette, designet og laget SeaCatch World et par nye jukser / fiskeharper, som er svært mye bedre enn det som selges i markedet i dag.

Compact Juksa fra SeaCatch World | Arctic-Fritid.no

Compact Juksa fra SeaCatch World er juksa for deg som vil ha en enkel og rimelig jukse av meget høy kvalitet. En god erstatning for plast-harper og tre-vinder/jukser av varierende kvalitet, hvor man med Compact Juksa skal forvente at produktet har en levetid på mange år.

Compact Juksa er bygget opp med en stamme av saltvannsbestandig eloksert aluminium og solide rustfrie skruer, slik at den tåler juling og ikke blir ødelagt av saltvann, råte og rust. For miljøet er det også godt å vite at Compact Juksa er 100% resirkulerbar og produksjonen skjer med minimalt svinn og liten påvirkning av miljøet.

Legg merke til følgende fordeler:

 • Kapasitet for minst 100 meter med 0,6 – 0,8 millimeter sene.
 • Tåler godt monofilament som tørker og trekker seg sammen med stor kraft og som kan ødelegge de fleste andre jukser og harper.
 • Stort ergonomisk håndtak som ikke glipper ut av hånden.
 • Nylon lagre for minimal friksjon.
 • Fast pinne-håndtak i glatt PET for enkel opprulling av bruket.
 • Krokfester på begge sider, som gjør at krokene sitter godt fast og enkelt kan skylles rene.
 • Compact Juksa lages i Norge.
 • Vi fører også slitedeler og reservedeler for eget vedlikehold.
Classic Juksa fra SeaCatch World | Arctic-Fritid.no

Classic Juksa fra SeaCatch World er et kvalitetsprodukt som kan brukes i mange år uten at den går i stykker og som ikke svikter når det gjelder som mest. Classic Juksa er bygget opp med en stamme av saltvannsbestandig aluminium og rustfrie skruer, slik at den tåler juling og ikke blir ødelagt av saltvann, råte og rust.

Utvendig er juksa dekket av miljøvennlig plast slik at den er lett å rengjøre og ikke skader sena slik at det oppstår fare for at storfisken går tapt. For miljøet er det godt å vite at Classic Juksa er 100% resirkulerbar.

Legg merke til følgende fordeler:

 • Stor kapasitet for flere hundre meter sene.
 • Tåler store lengder med monofilament som tørker og trekker seg sammen, hvor resultatet er store krefter som kan ødelegge de fleste andre jukser.
 • Stort ergonomisk håndtak som ikke glipper ut av hånden.
 • Utløps- bremseskive for å kontrollere snøret når det løper ut.
 • Stort og ergonomisk pinne-håndtak som roterer for enkel opprulling av bruket.
 • Krokfester på begge sider, som gjør at krokene sitter fast og enkelt kan skylles rene.
 • Låsespor for senen, hindrer at sene-enden «slenger rundt» og at kroker løsner.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.