Friluftsliv

Telt og soveposer fra Coleman

Telt og soveposer fra Coleman | Arctic-Fritid.no

Telt og soveposer fra Coleman har den senere tid blitt etterspurte kvalitetsprodukter til tur- og friluftsliv. Det hele begynte med en ung manns gründerånd og en god idé om å produsere lykter i Wichita Kansas, tidlig på 1900 tallet. Over 100 år senere er den samme ånden, kombinert med oppfinnsomhet, fortsatt det som styrer Coleman. I dag har de er stort spekter av produkter for camping og friluftsliv.

Coleman Batur 2 Blackout - Telt | Arctic-Fritid.no
Coleman Batur 2 Blackout - Telt | Arctic-Fritid.no

Coleman Batur 2 Blackout er et svært lett og robust fjelltelt med mørkt innertelt. Et perfekt telt for den norske fjellheimen, men også et godt valg når du bare er på jakt etter et meget stabilt lettvekts-telt. Det beste valget når hvert gram teller på tur.

BlackOut® teknologien stenger ute opptil 99% av dagslyset, noe som er svært praktisk når du har med deg mindre barn på tur eller når det er vanskelig å sovne på de lyseste norske sommernettene. Selv om soverommet er mørkt, har løsningen ingen negative innvirkninger på temperaturen i teltet. Det er opptil 5°C lavere temperatur på dagtid, mens det er opptil 1°C varmere temperatur på natta.

Coleman Batur 2 Blackout har god plass til oppbevaring av sekk, sko o.l. utenfor innerteltet. Teltduken har tapede sømmer, er behandlet med flammehemmende midler og har UV beskyttelse tilsvarende solfaktor 50+.

Spesifikasjoner:

 • Yttertelt: Ripstop polyester (PU-belagt).
 • Vannsøyle: 6,000mm.
 • Innertelt: Polyester tafetta.
 • Teltbunn: PU-belagt polyester (5,000mm vannsøyle).
 • Areal soverom: 2,3m2.
 • Areal yttertelt: 1,4m2.
 • Totalareal: 3,7m2.
 • Antall personer: 2.
 • Takhøyde innvendig: 85cm.
 • Takhøyde utvendig: 95cm.
 • Transportstørrelse: 39 x 18cm.
 • Stenger: Aluminium.
 • Vekt: ca. 2,4kg.
Coleman Fision 100 Sovepose | Arctic-Fritid.no

Coleman Fision 100 Sovepose er lett og praktisk for turer vår, sommer og tidlig høst. Fision 100 soveposen veier kun 1,25kg og passer best for personer opptil 180cm. Fision posene har fullengde glidelås m/klaff, snøring m/snorlås i åpningen og er sydd i slitesterke og behagelige stoffer.

Spesifikasjoner:

 • Ytterstoff: Polyester.
 • Innerstoff: Polycotton (børstet polyester).
 • Konstruksjon: Monolayer.
 • Fyllstoff: 150g/m² Coletherm® hollow fiber.
 • Mål (åpen): 208 x 81/45cm.
 • Mål (pakket): 39 x 18cm.
 • Personlengde: ca. 180cm.
 • Temperaturgrense: T-comfort +9°C / T-lim +5°C / T-ekstrem -8°C.
 • Vekt: ca. 1,25kg.
Coleman Fision 200 Sovepose | Arctic-Fritid.no

Coleman Fision 200 Sovepose er en lett og praktisk sovepose for turer vår, sommer og høst. Fision 200 veier kun 1,55kg og passer best for personer opptil 180cm. Fision posene har fullengde glidelås m/klaff, snøring m/snorlås i åpningen og er sydd i slitesterke og behagelige stoffer.

Fision 200 leveres i et solid kompresjonstrekk.

Spesifikasjoner:

 • Ytterstoff: Polyester.
 • Innerstoff: Polycotton.
 • Konstruksjon: Monolayer 1 x 250g/m².
 • Fyllstoff: 780g Coletherm® hollow fiber.
 • Mål (åpen): 208 x 81/45cm.
 • Mål (pakket): 39 x 21cm.
 • Personlengde: ca. 180cm.
 • Temperaturgrense: T-comfort +5°C / T-lim 0°C / T-ekstrem -15°C.
 • Vekt: ca. 1,55kg.
BCB Sleep-Lite Liggeunderlag | Arctic-Fritid.no

Kjøper du telt og soveposer fra Coleman, kan et skikkelig liggeunderlag fra BCB være et godt valg for beste komfort.

BCB Sleep-Lite liggeunderlag er laget spesielt for militær bruk av BCB International, men den lette vekten, relativt kompakte pakkestørrelse og overlegne kvalitet gjør at Sleep-Lite har blitt et suverent liggeunderlag for alle som overnatter utendørs. Med en høyde på 6cm sammenbrettet så har du i tillegg et suverent sitteunderlag.

Sleep-Lite er laget av et ikke-absorberende ultrafint lukket celleskum, noe som sikrer god kompresjonsbestandighet, høy kvalitet, lang levetid og utmerket komfort. Et praktisk liggeunderlag, som ikke tar for stor plass i ryggsekken.

BCB Sleep-Lite oppfyller britisk militærstandard og er godkjent av NATO.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.