Friluftsliv

Trekking ryggsekker fra Fladen

Trekking ryggsekker fra Fladen | Arctic-Fritid.no

Trekking ryggsekker fra Fladen lagerføres i 2 størrelser, 60 og 80 liter. Sekker med smarte løsninger og praktiske detaljer som du helt klart kommer til å sette pris på. Fladen utvikler stadig produktene og fokuserer på kvalitet rettet mot både nybegynnere og mer erfarne fiskere og friluftsentusiaster.

Fladen Trekking Ryggsekk - 60L | Arctic-Fritid.no
Fladen Trekking Ryggsekk - 80L | Arctic-Fritid.no

Trekking ryggsekker fra Fladen er romslige tursekker med plass til det du trenger for noen dager på tur. Sekkene har smarte løsninger og praktiske detaljer som du kommer til å sette pris på, og er utformet for å jevnt fordele vekten på det EVA-/skum fylte hoftebeltet og skulderstroppene. Skulderstroppene kan justeres i høyden slik at du får perfekt balanse i forhold til hofter og rygg.

Det innebygde regntrekket i bunnen av sekkene er perfekt om det er nedbør. Sidelommene er perfekt for drikkeflasken. To sidelommer med glidelås og en stor lomme i bunnen. Stropper og festeanordninger rundt hele sekken. Kompresjonsremmene i sidene er kjekke om du ikke har pakket sekken helt full for å komprimere volumet eller for å feste ting på om det ikke er plass i hovedrommet på sekken. Komprimerende og avtagbart topplokk.

Lagerføres i 2 modeller, 60 liter og 80 liter.

Spesifikasjoner:

  • Avtagbart topplokk.
  • Innebygd regntrekk.
  • Kompresjonsremmer på sidene.
  • Gode festepunkter for isøks eller vandrestaver.
  • EVA fylt mesh hoftebelte.
  • Sidelommer i mesh.
  • Bærehåndtak.
  • Utførelse i rip stop condura.
  • Volum: 60 liter / 80 liter.

Legg igjen en kommentar

Når du legger inn kommentarer på nettstedet, lagres informasjonen som gitt via kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen og nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer og spam. Les mer om personvern.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.